6- of 8-daags More Inclusive Hilton Garden Inn Davos ****

Zoek & boekcode: 18381
Vanaf € 289,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Het uitgebreide netwerk aan wandelpaden van Davos voert je langs alpenweiden, afgelegen dorpjes en bergbeekjes. Met verschillende kabelbanen word je naar de fraaiste uitzichtpunten gebracht. maar bezoek ook eens het Madrisa Land. Een park met boerderijen, bossen en valleien, rond de mythen en legenden. Een uitdagend adventure park waar volwassenen en kinderen zich utistekend zullen vermaken.

Inbegrepen

  • overnachting met ontbijtbuffet
  • dagelijks viergangendiner
  • Davos Klosters Card waarmee je o.a. deel kunt nemen aan het activiteitenprogramma in de periode 1 mei tot en met 30 september
  • gratis rit met de Bergbahn

De verzorging begint op de aankomstdag met het diner en eindigt op de dag van vertrek met het ontbijt.

Verblijfsperiode 2018
Je kunt van deze vakantie genieten van 15 april tot en met 15 november 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk, met een minimum verblijf van 5 nachten.

Combineer dit arrangement met één van onderstaande hotels in Zwitserland. Je kunt dit hotel eenvoudig bijboeken. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

 

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 289,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.