De actiefste vallei van de alpen

8- of 15- daagse Joe's Appartementen

Geniet van een fijne vakantie naar Gerlos in Oostenrijk. Outdoor-activiteiten, kinderprogramma's ... bij Joe in Gerlos in Tirol is het pret voor jong en oud.

 • inclusief het Berg Aktiv programma Gerlos
 • inclusief Arena Scheck gastenkaart met korting op bijv. Krimmler watervallen
 • 2 WEKEN VOOR DE PRIJS VAN 1 WEEK!
Zoek & boekcode: 70614
Vanaf € 209,-
per tweekamerappartement per 2 weken
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Actie: Boek 2 weken voor de prijs van 1 week!

Geniet van de almen en de bergen rondom Gerlos.  Het Gerlosdal en nabij gelegen Zillertal wordt vaak ‘het actiefste dal ter wereld’ genoemd: er is bijzonder veel te beleven! Vele outdoor-activiteiten voor volwassenen. Maar ook met oudere kinderen en kleinere kinderen zijn er allerlei leuke uitstapjes te maken. Maak je een boottochtje over de Achensee? Ga je met een stroomtrein door het Zillertal? Bezoek je de Krimmler-watervallen? De gletsjer bij Hintertux? Of liever het gezellige Innsbruck? 

Inbegrepen:

 • stroom, verwarming, water
 • gebruik wellness: sauna en stoombad (18:00 - 21:00)
 • 1 parkeerplaats per appartement
 • wifi
 • Berg Aktiv Programma Gerlos (in periode eind juni - medio september): met o.a:
  - dagelijks (ma-vr)  wandelingen in diverse moeilijkheidsgraden
  - pilates
  - kinderanimatieprogramma
  - begeleide fietstochten in diverse moielijkheidsniveau's
  De deelname aan het Berg Aktiv Programma is gratis, echter aan het gebruik van de uitrusting kunnen kosten verbonden zijn.
 • Arena Scheck gastenkaart: onder voorbehoud van wijzigingen gratis gebruik van wandelbus en kortingen op bijvoorbeeld Krimmler watervallen, attractiepark Zell, waterfietsen bij de Stausee etc.

Pharos voordeel

 • 7+7 nachten gratis, verblijf 14 nachten en betaal slechts 7 nachten. De korting wordt berekend over de goedkoopste week.

De korting is reeds verwerkt in de prijskalender.

Verblijfsperiode
Je kunt van Joe's Aparthotel genieten in de periode 20 mei tot en met 21 oktober 2018. Aankomst en vertrek is alleen op zondag met een minimum verblijf van 7 nachten.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te gaan bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 209,-
per tweekamerappartement per 2 weken

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt. Eventuele vroegboekkortingen zijn reeds in de prijs verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar