Gratis annuleren

8-daagse more inclusive Hotel Sonnwend ***

Zoek & boekcode: 17463
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Fieberbrunn is het grootste dorp in het Pillerseetal, één van de mooiste gebieden in de Kitzbüheler Alpen. Op de ca. 400 km gemarkeerde wandelwegen vindt elke wandelaar routes en tochten van zijn gading. De regio is een uitgelezen bestemming voor gezinnen en behoort tot de Family Tirol Dörfern. Met de geluksdraak Tatzi, de Timoks Alm en het Triassic Park zullen kinderen zich niet snel vervelen. Hotel Sonnwend is onlangs overgenomen en wordt door Nederlanders uitgebaat. De gerenoveerde kamers en huisbar gecombineerd met Oostenrijks gemütlichkeit en Nederlands gastheerschap zorgen voor een heerlijk verblijf. In de gezellige zitkamer kun je terecht om een spelletje te spelen met het gezin of rustig een boek te lezen. Voor de kleine gasten ligt naast het hotel een speeltuin met glijbaan en groot speelveld.

Inbegrepen:

  • 7x overnachting inclusief ontbijtbuffet
  • 7x diner
  • welkomstdrankje met een huisgemaakte lekkernij
  • gratis toegang tot het openbaar binnen-en buitenzwembad

Pharos Voordeel

Kinderkorting (bij minimaal 2 volbetalenden op de kamer):

  • kids 0 t/m 8 jaar zijn gratis
  • kids 9 t/m 15 jaar: 50% korting
  • personen vanaf 16 jaar: 30% korting 

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 29 april tot en met 7 oktober 2017. Je kunt dagelijks vertrekken voor een minimum verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan. 

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar