4-daagse arrangement Hotel am Mirabellplatz***

Zoek & boekcode: 18462
Vanaf € 207,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Mozart, barok, Habsburgers en The Sound of Music. Dit zijn zomaar wat termen waar je bij Salzburg aan denkt, en terecht. Salzburg is één van de meest romantische en mooiste steden van Oostenrijk. De binnenstad heeft duidelijk een historische structuur waarbij het gros van de gebouwen uit de zeventiende, achttiende en negentiende eeuw stammen. Het is dé stad van Mozart. Overal in Salzburg kom je Mozart en zijn muziek tegen. Van zijn geboorte- en woonhuis, pleinen en standbeelden tot de wereldberoemde Salzburger Festspiele. Maar ook de filmlocaties van de ’Sound of Music’ in Salzburg en omgeving vormen nog altijd een belangrijke attractie. En natuurlijk de bezienswaardigheden voortgekomen uit het produkt waar de stad haar naam en rijkdom aan te danken heeft, de winning van zout!

Inbegrepen:

  • 3x overnachting
  • dagelijks ontbijtbuffet
  • entree woon-en geboortehuis Mozart

Pharos Voordeel

Kinderkorting (bij minimaal 2 volbetalenden op de kamer):

  • kids 0 tot en met 11 jaar: gratis

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 1 april tot en met 31 oktober 2018. Aankomst is dagelijks mogelijk met een verblijf van 3 nachten.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 207,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar