Gratis annuleren

8-daagse more inclusive Sonnenhotel Zaubek

Sonnenhotel Zaubek heet niet voor niets zo. Het ligt in het zonnigste deel van Oostenrijk met 80% zonnige dagen per jaar. De ligging op de berg is spectaculair. Omringd door bossen en met uitzicht op de Karawanken, de meren en de vallei. Bij mooi weer zie je in de verte Graz en Villach liggen. Zonder meer het mooiste vergezicht van Oostenrijk, of misschien wel van Europa.

Zoek & boekcode: 15188
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Heerlijk genieten bij het meer of op de berg. Aan de noordzijde van de Ossiachersee ligt op 1900 meter hoogte de top van de berg de “Gerlitzen”. In de zomer is het met het geweldige uitzicht een heerlijk gebied om te wandelen en te genieten van alles wat boven op de berg gebeurt. En dat is heel veel. Verschillende wandeltochten voor beginners of gevorderden, kort of lang. Liever iets meer spanning? Ga met een Kart met ca.40 km/uur de berg af! De allerkleinste kunnen op hun eigen mini-pistenflitzer rijden in de electrokarts. Als je na deze spannende rit nog energie over hebt dan ga je met de voetjes van de vloer op de Bugee-trampoline. Maar ook de steden Graz en Villach zijn een bezoek meer dan waard. Of maak een uitstapje naar Italië of Slovenië. Beide liggen om de hoek.

Inbegrepen:

  • dagelijks overnachting inclusief ontbijtbuffet
  • keuzediner of buffet
  • gebruik moutainbikes
  • begeleide mountainbiketour met de hoteleigenaar
  • wifi
  • gebruik van binnenzwembad
  • gebruik wellness (sauna, infraroodcabine)

Pharos voordeel

Kinderkorting: (bij minimaal 2 volbetalenden op de kamer)

  • kids 0 t/m 5 jaar: gratis
  • kids 6 t/m 11 jaar: 50% korting
  • 3e en 4e persoon 12 jaar en ouder: 25% korting

De leeftijd op de dag van vertrek is bepalend voor de korting.


Verblijfsperiode
Dit hotel is te boeken vanaf 15 juni 2017 tot en met 23 september 2017. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk met een minimaal verblijf van 7 nachten of een veelvoud. 

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt
raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar