Cocooning in het warme hartje van de Luxemburgse Ardennen

3 daags arrangement Cocoonen of frisse neus

Ontdek Luxemburg vanuit Cocoon Hotel Belair in Bourscheid-Plage. De ideale uitvalsbasis voor herfst en winterwandelingen en culturele uitjes in heel Luxemburg: de Ardennen, Luxemburg stad, Vianden, het Müllerthal en de Moezelstreek.

Zoek & boekcode: 18307
Zin in deze vakantie?

Cocoon Hotel Belair is zijn naam waardig: het viersterrenhotel ligt aan de oever van de Sûre met uitzicht op het Kasteel van Bourscheid. Cocoonen kan er in de sauna, de hammam, de bar, het restaurant en natuurlijk de comfortabele hotelkamers. Maar buiten is ook genoeg te beleven, want dit is het hart van de Luxemburgse Ardennen. Een landschap gemaakt voor herfst- en winterwandelingen en tripjes naar Luxemburg Stad, het Müllerthal en de Moezelstreek.

Vanaf eind november staat Luxemburg stad weer in het teken van de kerstmarkten en het Winterlightsfestival. De kerstmarkten zijn verspreid over verschillende locaties in de stad. Je kunt genieten van de warme en gezellige sfeer van het adventscircus, de straatanimatie, parades en de tentoonstellingen. Vergeet niet de Luxemburgse lekkernijen te proeven zoals aardappelbeignets, Luxemburgse witte wijn of ter plaatse gemaakte chocolade en snoepgoed.

3-daags winterarrangement Cocooning in Luxemburg

Inbegrepen

  • 2x overnachting 
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet met glaasje bubbels
  • 1x driegangendiner op de eerste avond
  • glaasje Glühwein op de dag van aankomst
  • mooie fles bubbels op de kamer
  • wandelkaart met winterwandelingen
  • gratis portie warme borrelhapjes op de 2e dag tussen 16.00 en 18.00 bij het nuttigen van een drankje aan de bar of bij de openhaard (drankje niet inclusief)
  • gratis gebruik van wellnesscentrum met o.a. sauna en hammam in Cocoon La Rive (tussen 16-20 uur)
  • gratis parking en wifi

Verblijfsperiode
Het arrangement kan geboekt worden in de periode van 13 november 2017 tot en met 29 maart 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. Aankomst en vertrek is niet mogelijk in de periode van 22 december 2017 tot en met 6 januari 2018 en van 9 februari tot en met 17 februari 2018.

Verlengen
Het is mogelijk op aanvraag te verlengen. Neem hiervoor contact op met ons Customer Contact Center.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens