Pareltjes van Luxemburg

3 of 4-daags arrangement Hotel des Nations

Ontdek Luxemburg vanuit het gezellige boetiekhotel des Nations in Clervaux. De ideale uitvalsbasis voor wandelingen en culturele uitjes in heel  Luxemburg: de Ardennen, Luxemburg stad, Vianden, het Müllerthal en de Moezelstreek.

Zoek & boekcode: 15277
Zin in deze vakantie?

Clervaux ligt prachtig in het hart van de Ardennen. In het centrum van dit kleine, middeleeuwse stadje staat een kasteel uit de 12e eeuw. De wandelroutes, meer dan 150 km, in de schitterende omgeving zijn bijna ontelbaar en beginnen al op het marktplein. Een leuk uitstapje is een rondrit langs de vele Luxemburgse kastelen. Ook als je de andere pareltjes van Luxemburg wilt bezoeken, zit je prima: het burchtstadje Vianden, hoofdstad Luxemburg, het Müllertal (‘Klein Zwitserland’) en Echternach zijn prima te bereiken.

Het verblijf

Je verblijft twee of drie nachten in boetiekhotel des Nations aan de rand van Clervaux, in het natuurpark van de Our. Het hotel heeft een uitstekend restaurant en beschikt bovendien over een heerlijk wellnesscentrum (gratis toegankelijk). Uw kamer heeft tv, telefoon, gratis wifi, en is voorzien van een badkamer met douche en toilet.

Inbegrepen

  • 2 of 3x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 of 2x lunchbox, zelf bij het ontbijt samen te stellen
  • 1x Luxemburgs specialiteitendiner
  • toegang tot wellnesscentrum (dagelijks van 15:00-20:00 uur)
  • toeristische informatie bij de receptie
  • wandelkaarten bij de receptie
  • gratis openbare parkeerplaats 
  • gratis wifi

Verblijfsperiode 2017
Je kunt van dit arrangement genieten van 27 februari tot en met 17 december 2017. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, kijk hiervoor op onze website.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens