Hotelarrangement Luxemburg

Tijdens een hotelarrangement in Luxemburg geniet je van de magische natuurgebieden en bijzondere middeleeuwse bezienswaardigheden.

Hotelarrangement Luxemburg

Het sprookjesachtige Groothertogdom

Tijdens een hotelarrangement in Luxemburg geniet je van de magische natuurgebieden en bijzondere middeleeuwse bezienswaardigheden. Het Groothertogdom mag dan klein van oppervlakte zijn, de mogelijkheden die het land te bieden heeft zijn eindeloos! Zo straalt in het noorden van Luxemburg het schitterende kasteel van Clervaux, terwijl het Chemin de la Corniche in Luxemburg-stad de uitstekende plek is voor een panoramisch uitzicht over de stad. Laat je tijdens een hotelarrangement in Luxemburg betoveren door het sprookjesachtige Groothertogdom.

Onze hotelarrangementen in Luxemburg

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Het schitterende witte kasteel, in Clervaux, torent hoog boven de stad uit. Je kunt dit kasteel bezoeken tijdens een hotelarrangement in Luxemburg.

Bezoek het middeleeuwse Clervaux

De middeleeuwse stad Clervaux ligt aan de rivier de Clerve en wordt omringd door de imposante Luxemburgse Ardennen. Hierdoor is deze stad ook de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de natuur. Maak bijvoorbeeld een wandeltocht in de sprookjesachtige bossen of tussen de kleurrijke zonnebloemvelden van het natuurpark Our. Voor cultuur bezoek je het kasteel van Clervaux. Dit schitterende witte kasteel, gelegen op een rots, torent hoog boven de stad uit. In het kasteel bewonder je de historische fototentoonstelling The Family of Man. Uiteraard zijn er in de stad ook diverse sfeervolle restaurants en gezellige winkels.