3-, 4- of 8-daags hotelarrangement Hotel Das Alte Rathaus

Deze streek, Zuid-Tirol/Trentino is altijd verrassend! Met schitterende bergpassen en vergezichten, ontelbare kasteeltjes tegen de hellingen, uitgestrekte appel- en wijngaarden in de dalen en mooie stadjes vol historie. En vergeet de heerlijke regionale keuken niet!

Zoek & boekcode: 18511
Zin in deze vakantie?

Egna is een sfeervol bergdorpje in het dal dat loopt van Bolzano naar Trento, ca 28 km onder Bolzano en 40 km boven Trento. De omgeving rond Bolzano staat bekend om de mediterrane sfeer, met uitzicht op de spectaculaire bergtoppen van de Dolomieten.

Das Alte Rathaus is een mooi gerenoveerd hotel aan een dorpsplein in het historische centrum van het stadje Egna. Je zit hier perfect om de mooie omgeving te verkennen. Op doorreis naar andere Italiaanse streken, of als vakantiebestemming op zich. Je reist eenvoudig naar alle hoeken van het mooie Zuid Tirol en Trentino. Als je de berg over rijdt, kom je uit in de Val di Fiemme waar sportieve activiteiten in de prachtige bergen centraal staan. Of neem een van de bergliften naar boven, alleen al voor het prachtige uitzicht. Als je verder rijdt, kom je in de Val di Fassa, in de richting van het hartje van de Italiaanse Dolomieten, bij Cortina d'Ampezzo bijvoorbeeld. Vanaf Egna aan de andere kant van de A22 liggen enkele van de geroemde wijngebieden van Bolzano, bijvoorbeeld rond Caldaro/Kaltern, waar ook het 'warme' bergmeer Lago di Caldaro/Kalterer See schittert onder de Italiaanse zon.

Inbegrepen:

  • 2, 3 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 2, 3 of 7x driegangenkeuzediner
  • gratis wifi
  • live-tips ter plaatse (via Whatsapp)
  • CO2-compensatie

Pharos voordeel
Kinderkorting
(bij minimaal 2 volbetalende op de kamer):

  • kinderen 0 tot en met 6 jaar mogen gratis mee
  • kinderen 7 tot en met 14 jaar: 50% korting
  • kinderen 15 tot en met 16 jaar: 20% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting.

Huisdieren
Kleine honden zijn op aanvraag toegestaan. Bij reservering op te geven en ter plaatse te betalen (€).

Verlengen
Je kunt dit arrangement tijdens boeken verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens