8-daags hotelarrangement Hotel Vinschgerhof

Hotel Vinschgerhof heeft een schitterende ligging met uitzicht op de bergen van Zuid-Tirol. Vanuit dit heerlijke hotel kun je de prachtige dalen Martelltal en Schnalstal ontdekken. En je zit hier op 3 km van de plaats Schlanders.

Zoek & boekcode: 32429
Zin in deze vakantie?

Hotel Vinschgerhof heeft een prachtige ligging met uitzicht op de bergen. Je viert hier vakantie in Nationalpark Stilfserjoch, een wandel- en fietsgebied bij uitstek, nabij liften naar de prachtige (zij)dalen Martelltal en Schnalstal. Ideaal gelegen voor een fietstocht door de Resio pas, met haar toren in het stuwmeer waar ooit een heel bergdorpje lag. Met de trein naar de Reschensee en op de fiets terug? En voor de meer getrainde fietser is er natuurlijk de Stelvio pas. Overigens ook een echte eens-in-je-leven autoroute! En daarna relaxen in de lift omhoog naar de Ortler. Voor een stevige wandeling of gewoon genieten van het spectaculaire bergpanorama. Ervaringen om nooit meer te vergeten! Ook een aanrader: de prachtige route naar Livigno via Zwitserland! Stuwmeer Lago di Livigno op deze route is schitterend en Livigno een heerlijke plaats voor een gezellige tussenstop.

Ook aan meer culturele uitstapjes geen gebrek hier in het westelijke deel van Zuid-Tirol. In archeologisch museum Archeopark Schnals leer je op een interactieve manier hoe men hier 5000 jaar geleden overleefde. Je bakt brood en leer natuurlijk boogschieten! Kasteeltjes, burchten en oude ambachten zijn in deze streek mooi bewaard gebleven en worden trots getoond. Bezoek ook het unieke Glurns met haar 17de eeuwse woningen, steegjes en ringmuur met originele toren. 

Wist je dat Vinschgau bekend staat als het droogste deel van Zuid-Tirol en zelfs als het droogste gebied van de gehele Alpen?

Inbegrepen

  • 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 7x viergangenkeuzediner met slabuffet
  • 4x per week mogelijkheid excursie met begeleiding
  • gebruik stadsfiets
  • gebruik wellness
  • wifi

Verblijfsperiode 2016
Je kunt van deze vakantie genieten van 24 maart tot en met 5 november 2016. Aankomst en vertrek is mogelijk op zondag, voor een verblijf van minimum 7 nachten of een veelvoud hiervan.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens