4, 5 en 8-daags hotelarrangement Hotel Argentum

Genieten op hoog niveau doe je in Zuid Tirol in Hotel Argentum, tussen de schitterende Alpen en de indrukwekkende Dolomieten.

  • hotel in tiroler sfeer
  • midden tussen Alpen en Dolomieten
  • inclusief diners
Zoek & boekcode: 99212
Vanaf € 229,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Twee landen en twee culturen in één vakantie! Je logeert tussen de Alpen en de Dolomieten, in het Italiaanse Zuid-Tirol. In dit prachtige gebied speelt de natuur de hoofdrol, met besneeuwde bergtoppen, watervallen en groene valleien. Direct bij het hotel zijn al wandelroutes! Ook cultureel is de regio interessant: 100 jaar geleden hoorde de streek nog bij Oostenrijk en nog altijd vind je er een fascinerende mix van Italiaanse en Oostenrijkse invloeden. Bewonder je de fresco’s in de 1000 jaar oude bisschopsstad Bressanone? Bezoek je Ötzi de IJsmummie in Bolzano? Of rijd je via de Vredesweg langs de Dolomieten-frontlinie uit WO I? Voor een keizerlijke ‘touch’ kun je terecht in de tuinen van Slot Trautmannsdorf in Merano, waar keizerin Sisi graag kwam. 

Inbegrepen:
  • 3, 4 of 7x overnachting incl. ontbijtbuffet
  • 3, 4 of 7x driegangenkeuzediner (1x pizza als diner)
  • gebruik sauna, whirlpool en stoombad
  • parkeren bij de accommodatie

Verbijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 8 april tot en met 28 oktober 2018. Bij het 4-daags arrangement is aankomst uitsluitend op donderdag mogelijk.
Bij het 5- en 8-daags arrangement is aankomst uitsluitend op zondag mogelijk. 

Pitstop of minivakantie
Wil je niet in één keer naar de eerste verblijfsplaats rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. Je kunt hiervan gebruik maken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.

Verlengen
Verlengen is niet mogelijk.

Vanaf € 229,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt. Eventuele vroegboekkortingen zijn reeds in de prijs verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar