4-of 8-daags hotelarrangement Hotel Mair

  • karakteristiek berghotel in schilderachtig Zuid-Tirol
  • rustig gelegen maar centraal voor mooie uitstapjes in de bergen
  • hotel met tuin en wellness
Zoek & boekcode: 18302
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Hier in de mooie gastvrije bergwereld van Noord-Italië voelt men zich stiekem nog een beetje Oostenrijks. Je hoort het nog in de taal, want men spreekt meer Duits dan Italiaans en je ziet het vaak ook op tafel: Knödel in plaats van pasta! En Apfelstrudel naast de gelati.

Sand in Taufers is een leuk burchtplaatsje in een prachtig natuurgebied in de Dolomieten. Het ligt in een vallei die wordt omringd door vele bergtoppen van ruim 3000 meter. De burcht zelf is zeker een bezoekje waard. Veel zon, zuivere berglucht en hartelijke gastvrijheid is wat het Tauferer Ahrntal een heerlijke vakantiebestemming in Zuid Tirol maakt. Lekker buiten zijn en daarna zalig relaxen staan centraal. Je vindt in de buurt beekjes, watervallen en bergmeertjes. De bekende Pragser Wildsee ligt op 40km. Een prachtige regio om te wandelen, mountainbiken, raften, of op een andere sportieve manier te genieten van de overweldigende natuur, bijvoorbeeld in natuurpark Rieserferner-Ahrn. Ook voor mooie autoritjes zit je hier uitstekend. Dicht in de buurt, of iets verder weg via bijvoorbeeld de spectaculaire Sellapas en Pordoipas. Je geniet hier van schitterende vergezichten. Breng ook een bezoek aan de middeleeuwse stad Bolzano, uitgeroepen tot Alpenstad van 2009.

Inbegrepen:

  • 3- of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3- of 7x driegangenkeuzediner

Kinderkorting (bij minimaal 2 volbetalende op de kamer)

  • kids 0 tot en met 5 jaar mogen gratis mee
  • kids 6 tot en met 11 jaar: 50% korting
  • kids 12 tot en met 17 jaar: 20% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 27 augustus tot en met 4 november 2017. Je kunt kiezen uit een 4-daags arrangement of een 8-daags arrangement, beide met dagelijks aankomst en vertrek.