4-, 5- of 8-daags More Inclusive Hotel Rosenheim

Helaas is dit arrangement niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tips voor een leuke alternatieve vakantie:

Hotel Argentum
Hotel Rogen
Hotel Fichtenhof

  • gezellig berghotel met uitstekende keuken
  • mooie tuin en zwembad
  • inclusief diners en Almencard
Zoek & boekcode: 12265
Helaas
Deze reis is helaas niet meer beschikbaar

Hotel Rosenheim is een gezellig berghotel met mooie tuin en zwembad in het plaatsje Rodeneck (/Rodengo) in Zuid -Tirol.

Hier op de berg heb je een schitterend uitzicht over het Eisacktal (/Valle Isarco). Vlakbij liggen twee van de mooiste Hochalmen (hooggelegen alpenweiden) van de Alpen: de Villanderer Alm en de Lüsner Alm, ook bekend als Rodenecker Alm. Op de Rodenecker/Lüsner Alm liggen makkelijke wandelpaden die voor jong en oud geschikt zijn. De Villanderer Alm (1700 tot 2500 meter boven de zeespiegel) nodigt uit tot afwisselende wandelingen en tours op de mountainbike. Op deze meest hooggelegen “Hochalm” van Europa, met een fantastisch Dolomietenpanorama, kan worden genoten van rondwandelingen van hut naar hut, over almen en weiden, of door de dennenbossen en velden van het hoogplateau. Bovendien is de Villanderer Alm de hoogvlakte met het mooiste panorama-uitzicht van de hele Dolomieten.

Ook buitensportactiviteiten als bergklimmen, mountainbiken, raften, canyoning en nordic walking zijn hier populair. In de zomermaanden kun je gebruik maken van diverse bergliften. Met de inbegrepen Almencard kun je iedere week onder meer mee met diverse begeleide wandelingen!

Ook de liefhebber van autoritten door de adembenemende bergpassen van de Alpen en Dolomieten kan hier alle kanten op. Je komt door pittoreske bergdorpjes, langs gezellige stadjes als Sterzing en Vipiteno en schitterende bergmeren. Wandel bijvoorbeeld in een uurtje rond het prachtige Pragser Wildsee (55 km). En bezoek kasteel Burg Taufers bij Sand in Taufers (40 km).

Inbegrepen

  • 3, 4 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3, 4 of 7x driegangendiner met sla- en voorgerechtenbuffet
  • gebruik wellness
  • Almencard+ voor kortingen en gratis activiteiten en OV in de regio
  • gratis wifi

Verblijfsperiode
Je kunt van het arrangement genieten van 18 april tot en met 28 oktober 2017. Bij het 4-daagse arrangement is aankomst op donderdag en vertrek op zondag, met een minimum verblijf van 3 nachten. Bij het 5-daagse arrangement is aankomst op zondag en vertrek op donderdag, met een minimum verblijf van 4 nachten. Bij het 8-daagse arrangement is aankomst of vertrek op donderdag of zondag mogelijk, met een minimum verblijf van 7 nachten.