4- of 5-daags Hotelarrangement Relais Ca' de' Principi

Net ten zuiden van het Trasimenomeer (Umbrië), in het schilderachtige middeleeuwse Piegaro kun je verblijven in de vroegere adellijke residentie Ca' de' Principi.

  • overnachten in een statige stadsvilla
  • ideaal gelegen om het mooie Umbrië te ontdekken
  • inclusief 2 sfeervolle diners
Zoek & boekcode: 22034
Zin in deze vakantie?

In het dorp Piegaro ligt de vroegere adellijke residentie Ca' de' Principi - Residenza d'Epoca. Hier kijk je uit over de bossen en middeleeuwse architectuur. Elke kamer van deze 18e-eeuwse villa is uniek. Sommige kamers hebben originele fresco's op de plafonds. Het middeleeuwse Piegaro is trots op haar erfgoed en op de lange traditie van glaswerk. Het is een van de belangrijkste centra van ambachtelijk glaswerk in Umbrië.
In een half uurtje rijd je naar het Trasimenomeer en Perugia ligt op 30 km. Citta della Pieve ligt op 8 km, Assisi op 55 km en Montepulciano op 38 km. Je raakt nooit uitgekeken!

Inbegrepen

  • 3 of 4x overnachting met ontbijtbuffet
  • 1x aperitief in één van de frescokamers van het Palazzo
  • 1x Umbrië streekdiner in de Cantine dei Principi
  • 1x romantisch diner bij kaarslicht in de Cantine dei Principi

Verblijfsperiode 2017
Je kunt van deze vakantie genieten van 1 april tot en met 31 oktober 2016. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk voor zowel het 4-daagse als het 5-daagse arrangement.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens