Een klooster in Umbrië

8-daags Hotelarrangement Abbazia dei Collemedio ****

Ontdek de magie van Umbrië, het groene hart van Italië. Vanuit een voormalig franciscanenklooster verken je schitterende middeleeuwse steden in de streek van Franciscus van Assisi.

Zoek & boekcode: 18621
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Ontdek de magie van Umbrië, het groene hart van Italië. Vanuit een voormalig franciscanenklooster verken je schitterende middeleeuwse steden in de streek van Franciscus van Assisi. Binnen een uur rijd je naar een paar van de mooiste middeleeuwse steden van Italië: Assisi, Spello, Spoleto en Orvieto. Proef je ook de beroemde chocoladekussen in universiteitsstad Perugia! Sowieso zit je in deze streek perfect om te genieten van het zoete leven: Umbrië is op culinair gebied net zo heerlijk als Toscane.

Je logeert in Abbazia Collemedio, met prachtig uitzicht over het Umbrische heuvelland. Deze abdij biedt je het beste uit twee werelden: de sfeer en de architectuur van een oud klooster, plus alle comfort van een hedendaags hotel. Een prachtig buitenzwembad bijvoorbeeld, en tennisbanen. Een extra pluspunt is de ligging: de rust van het platteland en toch dicht bij de mooiste bezienswaardigheden.

Inbegrepen:

  • 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 7x driegangendiner
  • 1x wijnproeverij (eigen vervoer)
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 1 mei tot en met 31 oktober 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 7 nachten.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.

Huisdieren
Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan. Bij reservering op te geven.