8-daags Hotelarrangement Abbazia dei Collemedio ****

Ontdek de magie van Umbrië, het groene hart van Italië. Vanuit een voormalig franciscanenklooster verken je schitterende middeleeuwse steden in de streek van Franciscus van Assisi.

Zoek & boekcode: 18592
Vanaf € 329,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Ontdek de magie van Umbrië, het groene hart van Italië. Vanuit een voormalig franciscanenklooster verken je schitterende middeleeuwse steden in de streek van Franciscus van Assisi. Binnen een uur rijd je naar een paar van de mooiste middeleeuwse steden van Italië: Assisi, Spello, Spoleto en Orvieto. Proef je ook de beroemde chocoladekussen in universiteitsstad Perugia! Sowieso zit je in deze streek perfect om te genieten van het zoete leven: Umbrië is op culinair gebied net zo heerlijk als Toscane.

Je logeert in Abbazia Collemedio, met prachtig uitzicht over het Umbrische heuvelland. Deze abdij biedt je het beste uit twee werelden: de sfeer en de architectuur van een oud klooster, plus alle comfort van een hedendaags hotel. Een prachtig buitenzwembad bijvoorbeeld, en tennisbanen. Een extra pluspunt is de ligging: de rust van het platteland en toch dicht bij de mooiste bezienswaardigheden.

Inbegrepen:

  • 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 7x driegangendiner
  • 1x wijnproeverij (eigen vervoer)
  • live-tips ter plaatse (via WhatsApp)

Verlengen
Je kunt dit arrangement verlengen.

Vanaf € 329,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.