8-daags hotelarrangement Hotel Delle Alpi

De Dolomieten, dit zijn de mooiste bergen van Europa! Om te wandelen langs grillige rotsen en beekjes die kabbelen door groene valleien. Of smul van antipasti en fruitige wijnen.

Zoek & boekcode: 18145
Vanaf € 289,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Waar in Europa ben je dichter bij de hemel dan in de Dolomieten? De zon die de bergen betovert met purperen tinten. Grillige rotsen. Beekjes die kabbelen door groene valleien. Dorpjes met sfeervolle piazze. Dit zijn de mooiste bergen van Europa! Je kunt er lekker wandelen, smullen van antipasti en drinken van fruitige wijnen. Val di Non, ben jij daar al 'ns geweest? Pharos Reizen van ANWB heeft er een heerlijk arrangement voor jou samengesteld! Je verblijft in het comfortabele viersterrenhotel Delle Alpi. 

Verblijf
Hotel Delle Alpi ligt in Passo del Tonale. Het is een ideaal startpunt voor mooie wandelingen en diverse leuke uitstapjes. Het hotel heeft een restaurant, een bar, een mooie tuin met ligbedden en een leuke speelruimte voor de kinderen. Er is een wellnesscentrum met zwembad, sauna en jacuzzi.

Inbegrepen:

  • 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 7x driegangenkeuzediner met saladebuffet
  • Val di Sole Opportunity Card + Trentino Guest Card voor sportieve en culturele activiteiten in de omgeving
  • Adamello Card + Kids Card (korting op liften en entree musea etc.)
  • live-tips onderweg (via Whatsapp)

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 16 juni t/m 7 september 2018. Je kunt dagelijks aankomen, voor een verblijf van 7 nachten. 

Vanaf € 289,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar