Gratis annuleren

4-, 6- of 8-daagse arrangement Hotel Bellaria ***

Helaas is dit hotel niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tips voor een leuke alternatief:

4-, 5- of 8-daags Hotelarrangement Hotel Waldheim »

 

Zoek & boekcode: 34495
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Ken je de Valsugana Lagorai? Deze groene oase ligt aan de zuidkant van de Dolomieten en staat bekend om zijn prachtige ‘laghi’ (meren) en z’n vele fietspaden. Bezoek het vogelverschrikkermuseum in Roncegno Terme! Of verken het Kabouterwandelpad van Tenna. Het is hier ook heerlijk ‘pedalare’ tussen de wijngaarden, met uitzichten op de imposante bergen. En wandelen door prachtige valleien als de Val Sugana en de Val di Piemma en uitkijken over de Dolomieten. En wat dacht je van lekker slenteren over de elegante pleinen van historisch Trento? 

Kuuroord Levico, met haar beroemde thermen van Levico en Vetriolo, ligt aan een schitterend meertje: het Levicomeer. Op de oevers zijn twee strandpaviljoens en een openbaar strand. Langs het meer lopen talrijke wandelpaden, zoals de mooie Via dei Pescatori. Op het  Levicomeer, dat vanwege haar vorm en ligging op een Noors fjord lijkt, wordt veel gevist vanwege de grote verscheidenheid aan vissoorten die hier leven. Veel liefhebbers van de hengelsport komen hier om te vissen op forel. Een bezoek waard is de Biotoop Canneto di Levico, met een beschermde en rijke vegetatie langs de zuidoever van het meer.

Inbegrepen:

  • 3, 5 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3, 5 of 7x driegangenkeuzediner met saladebuffet, incl. 1/4l wijn, 1/2l water of 1 softdrink
  • gebruik wellness (vanaf 14 jaar), 14.00 - 18.00 uur
  • parkeren

Pharos Voordeel 2017

  • kids 0 t/m 6 jaar: gratis
  • kids 7 t/m 14 jaar: 50% korting
  • personen 15 t/m 99 jaar: 20% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting. Bovengenoemde kortingen zijn geldig bij 2 volbetalende per kamer.

Verblijfsperiode 2017
Je kunt van deze vakantie genieten van 1 juni tot en met 19 september 2017. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. In de periode van 1 juli tot en met 28 juli en 19 augustus tot en met 25 augustus zijn aankomst en vertrek dagelijks mogelijk, voor een verblijf van 5 of 7 nachten. In de periode van 29 juli tot en met 18 augustus 2017 zijn aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag, voor een verblijf van 7 nachten.

 

Adopteer een koe!
Heb je altijd al een koe willen hebben maar dit idee om praktische redenen laten varen? En wil je meer weten van het leven op een bergboerderij en zien hoe men bijvoorbeeld kaas maakt? Je kunt nu een eigen koe uitkiezen, adopteren en bezoeken tijdens je verblijf in Valsugana!

 

Voor adoptie, betaal je € 60,-. Hiervan wordt € 50,- geïnvesteerd in 'zomeronderhoud' van jouw koe en € 10,- gaat naar een liefdadigheidsproject voor kinderen. Je kunt jouw koe persoonlijk ontmoeten in de periode half juni t/m half september. Zij geeft je graag eigen producten mee ter waarde van € 50,-, zoals bijvoorbeeld verse en gerijpte kaas, ricotta, boter, tosella of verse melk!

Meer informatie over het adopteren van een koe vind je hier: Website Valsugana, Adopteer een koe!

Pitstop of minivakantie
Wil je niet in één keer naar de eerste verblijfsplaats rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. Je kunt hiervan gebruik maken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.