4-, 6- of 8-daags Hotelarrangement Scoiattolo

Helaas is dit arrangement niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

4- of 8-daags arrangement Bio Hotel Elite *** »

Zoek & boekcode: 16394
Helaas
Deze reis is helaas niet meer beschikbaar

Op de mooie hoogvlakte Altopiano di Piné, in de gemeente Baselga di Piné ligt het gastvrije Hotel Scoiattolo. Deze streek is geliefd om haar natuurreservaten, wandelroutes en meren. Baselga di Piné  nodigt uit tot een sportieve vakantie. De keuze aan activiteiten is uitgebreid: vissen, windsurfen, zeilen, zwemmen, boogshieten en paragliden zijn favoriet. De meren van Serraia en le Piazze kunnen worden verkend op de mountainbike, te paard of te voet. Het landschap is prachtig en er is nog veel ongerepte natuur te ontdekken. De erkende biotopen Laghestel en Grave hebben bijzondere ecosystemen. Prachtig zijn ook de diverse meren, waarvan de grootste Serraia en le Piazze zijn. Maar ook het Levicomeer en Caldonazzomeer liggen op excursie afstand. En bewandel je ook het mooie wandelpad langs de Piramidi di Segonzano, geologische "natuurmonumenten" gevormd door Erosie!

Maar ook de wijnliefhebber zit hier goed. Kenmerkend voor de Valle di Cembra zijn de wijngaarden op de terrasvormige landstroken tegen de steile, zonovergoten berghellingen. Ze brengen excellente wijnen (Müller-Thurgau) en grappa's voort. De traditionele keuken is trots op haar kazen, kastanjes, honing, paddestoelen en bosvruchten.

Maar misschien ken je Baselga wel van haar supersnelle ijsbaan. De Ice Rink Pinè, het ijsstadion van Baselga di Pinè, is ook in de zomer open. Er worden wedstrijden gehouden, er wordt getraind en in de zomer zijn er ook speciale evenementen.

Inbegrepen:

  • 3, 5 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3, 5 of 7x driegangenkeuzediner met saladebuffet
  • gebruik buitenzwembad, whirpool  en sportvelden (seizoensgebonden)
  • gratis wifi in openbare ruimtes
  • parkeren

Verblijfsperiode 2016
Je kunt van deze vakantie genieten van 19 april tot en met 11 september 2016.
Bij het 4-daags arrangement is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk. In de periode van 28 juni tot en met 29 augustus is deze reis niet mogelijk.  
Bij het 6-daags arrangement is aankomst op zondag en vertrek op donderdag. In de periode van 28 juni tot en met 29 augustus is aankomst op zondag en vertrek op vrijdag.  
Bij het 8-daags arrangement is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk.