4-, 5- of 8-daagse More Inclusive Hotel San Lorenzo e Santa Caterina

Het prachtige Toscane is al eeuwen een geliefde vakantiebestemming in Italië. Vanuit het unieke Albergo San Lorenzo e Santa Caterina kun je al het moois van de regio ontdekken én genieten van een prachtige historische accomodatie.

Zoek & boekcode: 16097
Zin in deze vakantie?

Je staat in zo’n half uur op de stadsmuren van Lucca en ligt in nog geen uur op het strand bij Viareggio. Je rijdt in zo’n 45 minuten naar Pisa en Florence (ook goed met de trein te bereiken) en vindt ook alle andere topsteden van Toscane (San Gimignano, Siena, Volterra) op excursie-afstand. Liever natuur? Je zit dicht bij veel leuke bergdorpjes, nog verrassend authentiek. De beroemdste persoonlijkheid van deze regio is Pinokkio! In het Parco di Pinocchio staan beelden van alle hoofdrolspelers uit het verhaal, fraai in het groen.

Hotel
Albergo San Lorenzo was in de 16de eeuw een van de twee papiermolens in de regio. Een gebouw met een rijke historie. Tegenwoordig is het een sfeervol hotel, waarin veel oude elementen zijn behouden. In de hal staat nog de originele watermolen. In het restaurant staan werktuigen die vroeger gebruikt werden voor de productie van papier.

Inbegrepen:

  • 3, 4 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3, 4 of 7x driegangenkeuzediner
  • welkomstdrankje
  • 1 fles mousserende wijn (per kamer)
  • 1 uur fietshuur gratis
  • gebruik zwembad, ligbedden en parasol, gebruik van 1 badlaken per verblijf (begin juni t/m eind september 2018).
  • live-tips onderweg (via Whatsapp)

Pharos voordeel
Kidsdeal
(bij 2 volbetalenden op de kamer):

  • 0 t/m 7 jaar mogen helemaal gratis mee
  • 8 t/m 12 jaar: 50% korting
  • 13 jaar en ouder: 20% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 29 maart tot en met 25 oktober 2018.
Bij het 4-daags arrangement is aankomst op donderdag en vertrek op zondag.
Bij het 5-daags arrangement is aankomst op zondag en vertrek op donderdag.
Bij het 8-daags arrangement is aankomst en vertrek op donderdag en zondag.

Pitstop of minivakantie
Je kunt natuurlijk in één keer doorrijden naar de bestemming. Maar omdat wij het erg belangrijk vinden dat je uitgerust en vooral veilig aankomt, bieden wij je de mogelijkheid om een hotelovernachting bij te boeken. Bovendien is het wel zo'n gerust idee, dat je overnachting al geregeld is en dat je niet op zoek hoeft naar een hotel met een vrije kamer.

Bekijk onze overnachtingshotels en maak een keuze. Indien je een overnachtingshotel wilt vastleggen, boek dan eerst de hoofdaccommodatie via de website. Tijdens het boeken kan je deze boeking in het winkelmandje plaatsen en vervolgens een overnachtingshotel bijboeken.

Verlengen
Het is niet mogelijk om dit arrangement te verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens