Gratis annuleren

4- of 8-daags hotelarrangement Agriturismo Addauro Resort

Addauro Resort is een prachtig gerenoveerde boerderij uit 1800, bij Siracusa, op Sicilië. Oude elementen zijn opgenomen in een modern stijlvol resort.

Zoek & boekcode: 18517
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Algemeen
Siracusa is een havenstad in het zuidoosten van Sicilië en één van de mooiste steden aan de Middellandse zee. Het oudste deel van de stad met een middeleeuws centrum en brokke monumenten ligt op het eiland Ortigia, met de stad verbonden door 3 bruggen. Vanwege de overblijfselen uit de oudheid valt Siracusa samen met de nabijgelegen Rotsnecropolis van Pantalica onder Italiaans Unesco werelderfgoed.

Addauro Resort ligt 9 km onder Siracusa  en is een in 2015 prachtig gerenoveerde boerderij uit 1800. Oude elementen zijn opgenomen in een modern, stijlvol vakantieverblijf. Het strand Arenella ligt op ca 1 km. Het Barokke Noto vind je op 30 km en Catania ligt op 75 km.

Inbegrepen

  • 3 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3 of 7x driegangendiner
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Pharos voordeel:

  • 10% vroegboekkorting, bij boekingen gemaakt vóór 31 maart 2018.
  • 15% vroegboekkorting, bij boekingen gemaakt 30 dagen vóór aankomst, met aankomst van 15 september tot en met 1 november 2018

De kortingen kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april tot en met 31 oktober 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. In de periode 4 augustus tot en met 18 augustus is een minimum verblijf van 4 nachten.

Verlengen
Het is mogelijk om dit arrangement te verlengen.