Gratis annuleren

Paradijsje aan het Gardameer!

4- of 8-daags More Inclusive Hotel Antico Monastero

Hotel Antico Monastero in Toscolano, aan het Gardameer in Italië is een heerlijke mediterraanse vakantiebestemming met zwembad en strandje.

Zoek & boekcode: 27149
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Wat wil je nog (Garda)meer? Profiteer nu van dit hemelse adresje voor extra scherpe prijzen! Je geniet van volpension in een stijlvol oud klooster. Op een mooie plek aan de westoever van het meer, daar waar het schitterende berglandschap begint. Niet midden in de toeristische drukte. En je hoeft maar een paar minuten te lopen voor een heerlijke duik in het meer!

Ook sta je in een oogwenk in de leukste stadjes langs het meer. Toscolano is ook een prachtige uitvalsbasis voor autoritjes. Doe je de achtervolgingsscène uit de James Bond-film Quantum of Solace over? Of ga je naar de opera in Verona?

Het verblijf
Hotel Antico Monastero in Toscolano is gevestigd in een gerenoveerd 15e-eeuws klooster. In de oude kloostertuin geniet je heerlijk van de zon en van het zwembad. Je loopt zo naar het strand aan het Gardameer. De kamer heeft een karakteristieke tegelvloer en is voorzien van airco, wel zo lekker in de zomerse Italiaanse warmte!

Inbegrepen

  • 3 of 7 x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3 of 7x driegangenkeuzediner met saladebuffet
  • 2 of 6x lunch met warme of koude gerechten
  • water bij de maaltijden
  • in juli en augustus: kinderclub voor kinderen van 4 tot 15 jaar
  • parkeerplaats bij het hotel

Extra inbegrepen van 13 maart tot en met 22 juni en van 2 september tot en met 3 november 2018

  • gratis 1 drankje p.p. bij de maaltijden (0,25l huiswijn, biertje of softdrink)

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten in de periode van 13 maart tot en met 4 november 2018. In de periode 30 juni tot en met 7 september kun je uitsluitend aankomen op woensdag en zaterdag en vertrekken op zaterdag en dinsdag. 

Verlengen
Je hebt de mogelijkheid tot het verlengen van het arrangement. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.