Gratis annuleren

4-, 5- of 8-daags hotelarrangement Hotel Alpenrose

Hotel Alpenrose is een comfortabel hotel met nieuw, gastvrij, management in de schilderachtige Val di Fassa, in UNESCO werelderfgoed Dolomieten.

Zoek & boekcode: 15185
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Hotel Alpenrose is een recent gerenoveerd hotel met nieuw management (eind 2016), midden in de schilderachtige Val di Fassa. Je zit hier aan de rand van het bos en langs de weg door het dal zodat je vanaf hier uitstekend de prachtige bergomgeving kunt verkennen. Vlakbij beginnen prachtige bergpassen voor adembenemende autoritten. Het is hier prachtig wandelen op de weides met uitzicht op de Dolomieten en in de bossen. Net als alle plaatsen van de Val di Fassa is het dorp een perfect vertrekpunt voor allerlei excursies en tochten de dichtbij gelegen Dolomieten op. De vallei, omgeven door enkele van de mooiste bergtoppen van de Dolomieten is een geliefd buitensportgebied voor onder meer trekking, nordic walking, mountainbiken en rotsklimmen.

Mazzin is het kleinste dorpje van de Val di Fassa. De plaats is bekend om archeologische vondsten van Retische nederzettingen, het volk dat in de vijfde eeuw v.Chr. in de Val di Fassa woonde. In Mazzin is ook het enige landelijke herenhuis van de hele vallei bewaard gebleven: Casa Battel, met spitse toren en fresco's en decoraties van aanzienlijke artistieke waarde. Mazzin stond vroeger bekend als het dorp van de pitores, de ambachtelijke decorateurs die een paar maanden per jaar in andere dorpen op zoek gingen naar huizen die ze konden schilderen.

Inbegrepen

  • 3, 4 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3, 4 of 7x driegangenkeuzediner met groentenbuffet

Pharos Voordeel

Kinderkorting: (bij min. 2 volbetalenden op de kamer)

  • kids tot en met 5 jaar mogen gratis mee
  • kids 6 t/m 11 jaar : 50% korting
  • kids vanaf 12 jaar 10% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 8 april tot en met 29 september 2017. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. Je kunt kiezen uit een 4-daags arrangement, 5-daags arrangement of een 8-daags arrangement.
In de periode 24 juni tot en met 1 september 2017 is aankomst uitsluitend mogelijk op donderdag bij een 4-daags arrangement, op zondag bij een 5-daags arrangement en op zaterdag bij een 8-daags arrangement.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar