Gratis annuleren

4-, 6,- of 8-daagse More Inclusive Hotel Steger-Dellai

Hotel Steger-Dellai is een heerlijk berghotel in het mooie Zuid-Tirol, midden tussen het UNESCO Werelderfgoed de Dolomieten. Hier op de Seiser Alm vind je alles voor een onvergetelijk mooie en relaxte vakantie vol natuurschoon en Zuid-Tirolese gastvrijheid.

Zoek & boekcode: 22033
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

In werelderfgoed Dolomieten, op de prachtige Seiser Alm, ligt het sfeervolle berghotel Steger-Dellai. Een paradijsje voor wandelaars of wie houdt van klimmen, paardrijden of autoritjes met de mooiste vergezichten. Je zit hier op 1900 meter, midden in de natuur, ideaal voor een ontspannen én actieve vakantie, met wellness voorzieningen en uitstekende keuken. De Seiser Alm is de hoogste alm van Europa. Een schitterend natuurgebied met ruisende beekjes, zeldzame bergflora en spectaculaire bergtoppen op de achtergrond.

NB De Seiser Alm is bescherm natuurgebied en slechts beperkt met de auto bereikbaar, voor bestemmingsverkeer. Dat betekent dat men tussen 10.00 en 17.00 uur alleen op de aankomstdag omhoog en op de vertrekdag omlaag mag rijden. Tussendoor (10-17.00 uur) is het gebruik van de bergweg niet toegestaan. Men kan dan alleen met de berglift naar beneden en naar boven (€).

Inbegrepen

  • 3, 5 of 7 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • 3, 5 of 7 x viergangenkeuzediner
  • op zaterdag: voorgerechten- of dessertbuffet
  • gebruik wellnessoase Luxus der Ruhe (kinderen t/m 13 jaar alleen tot 16.30 uur)
  • gebruik badjas
  • deelname Steger-Dellai activiteitenprogramma (meer info bij de receptie)
  • parkeerplaats in de garage

Verblijfsperiode 2017
Je kunt van deze vakantie genieten van 24 mei tot en met 7 oktober 2017. Je kunt dagelijks aankomen voor een verblijf van 3, 5 of 7 nachten.