4-, 6- of 8-daags hotelarrangement Hotel Villa Edera

De grillige kust van de Cinque Terre is een van de betoverendste landschappen van Europa. Vanuit de sfeervolle Villa Edera kun je perfect deze prachtige streek ontdekken.

  • vakantie vieren bij de prachtige Cinque Terre
  • hotel met tuin en zwembad op ca. 200 meter van zee
  • prachtig uitzicht op de heuvels vanaf het gezellige terras
Zoek & boekcode: 16095
Zin in deze vakantie?

Tussen de Ligurische heuvels, de charme van het romantiche kustplaatsje Portofino en het uitzonderlijke landschap van de Cinque Terre, ligt de gastvrije Villa Edera in Moneglia. Het hotel is een verwelkomend 19de eeuws gebouw omgeven door het groen van een prachtige mediterrane tuin, op slechts 200 meter van de zee. Naast het originele gebouw uit 1900 is een nieuwe vleugel gebouwd uit glas en onbepleisterde bakstenen. De villa is geheel omringd door een mooie Mediterrane tuin met palmen en geurende lavendel- en rozemarijnstruiken.

De Rivièra di Levante heeft schilderachtige vissersdorpjes als Portofino, de Cinque Terre of Portovenere. In het romantische Portofino vind je jachten, exclusieve winkeltjes, een wirwar van straatjes en chique cafés. De populairste wandeling is die van 4 km naar de vuurtoren. Spectaculaire vergezichten gegarandeerd! De Cinque Terre zijn nog niet zo lang door toeristen ontdekt en hebben hun charme behouden. De 5 dorpjes bieden intieme kiezelstranden, kleine inhammen, frisse witte wijnen, romantische visrestaurants en groepjes pastelkleurige huizen. Wil je  de 5 plaatsen niet allemaal bezoeken? Voor velen is Manarola het meest favoriete dorp, Vernazza een goede tweede. Het grootste is Monterosso. Riomaggiore is aardiger om te zien. Corniglia, hoog boven zee, is het kleinste en eerder een boerendorp dan een vissersdorp. De bekendste wandeling is de Via dell'amore van 1,5 km tussen Manarola en Riomaggiore.

Inbegrepen:

  • 3, 5 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • gratis wifi
  • airco medio mei tot eind september
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Reisperiode
Je kunt van deze vakantie genieten in de periode van 30 maart tot en met 20 oktober 2018. Je kunt dagelijks aankomen en vertrekken.

Verlengen
Je kunt dit arrangement voor- en achteraf verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens