Wintervuur en Poollicht - Icelandair

4-daags winterarrangement IJsland - Icelandair

 • inclusief retourvlucht met Icelandair
 • inclusief entree tot de heetwaterbronnen van Fontana Bath
 • geniet van het uitzicht over Reykjavík vanaf de Hallgrimskirkja
Zoek & boekcode: 18272
Zin in deze vakantie?

Op wintersport, maar dan net even anders? Ga dan mee naar IJsland! Tijdens deze korte vakantie maak je kennis met IJsland door de hoogtepunten te bezoeken. Denk daarbij aan de 'Golden Circle', de zuidkust van IJsland met zijn zwarte lavastranden en de hoofdstad Reykjavík. En bovendien is de entree tot de heetwaterbron Fontana Bath inbegrepen.

Inbegrepen

 • retourvlucht Amsterdam - Keflavik met Icelandair in de voordeligste klasse*
 • luchthavenbelasting
 • 1x handbagage van max. 10 kg (max. 55x40x20) en 1 klein persoonlijk item per persoon
 • 1x ruimbagage van max. 23 kg per persoon
 • 3x overnachting in een studio van Icelandic Apartments op basis van logies
 • 1x entree tot Fontana Bath per persoon
 • 3x 24 hrs autohuur categorie N - VW Polo (of vergelijkbaar, bij 1-3 personen) of categorie E - Hyundai i30 Station (of vergelijkbaar, bij 4-5 personen)
 • autohuur incl. onbeperkt aantal kilometers, milieubelasting, CDW-verzekering en TP o.b.v. 1 bestuurder
 • *Indien de voordeligste klasse volgeboekt is, kan er in overleg in een andere klasse geboekt worden tegen een toeslag.

Niet inbegrepen

 • brandstof autohuur
 • eigen risico* CDW verzekering is ISK 195.000 voor categorie A t/m I en ISK 360.000 voor grotere auto's

* het eigen risico is niet afkoopbaar

Vlucht en autohuur 

Bij deze reis is de vlucht en autohuur inbegrepen. Je geniet dus van het beste van beide werelden. Heb je hulp nodig bij het boeken of kom je er niet helemaal goed uit? Ons callcenter (023- 55 42 870) helpt je graag bij het boeken van je vakantie.

Optioneel bij te boeken
Er is zo veel te beleven op IJsland! Maak je reis nog completer en kies voor optioneel bij te boeken excursies.

Entree Blue Lagoon (dag 1 of 4)

 • Ontspannen in het warme water van de Blue Lagoon terwijl je uitkijkt over de zwarte lavavelden. Dit is een goede start van je verblijf in IJsland. Prijs vanaf € 68,- per persoon.
  Let op! Deze prijs is een vanafprijs, de tickets van Blue Lagoon zijn op basis van beschikbaarheid en er kan een toeslag gelden, deze wordt met jou overlegd. De Blue Lagoon kan alleen geboekt worden binnen 3 maanden voor aankomst.

Silfra snorkling tour (min. leeftijd 14 jaar, dag 2)

 • Ontdek de unieke onderwaterwereld van Silfra tijdens deze snorkel tour. Je zult snorkelen tussen twee continentale platen en ontdekt de vier belangrijkste delen van Silfra. Drink tijdens het snorkelen ook zeker het water van Silfra. Wie weet wanneer je weer zo puur water kan drinken. De tour duurt ca. 4 tot 5 uur en is inclusief droogpak, snorkeluitrusting en ervaren begeleiding. Prijs € 173,- per persoon.

Langjökull sneeuwscooter tour (min. leeftijd 12 jaar, dag 2)

 • Dit is een beleving die je één keer in jouw leven gedaan moet hebben. IJsland is namelijk één van de weinige plaatsen ter wereld waar je de sensatie van het rijden met een sneeuwscooter op een gletsjer kan ervaren. De tour duurt ca 3 tot 4 uur en is inclusief uitrusting (thermopak etc.) en ervaren begeleiding. Prijs € 216,- per persoon.

Paardrijden incl. hotel pick up + retour (min. leeftijd 7 jaar, dag 2)

 • Tijdens deze rit rijd je onder andere langs lava velden en kleine riviertjes. Geniet van het uitzicht en ontdek IJsland te paard. De tour duurt ca. 1,5 tot 2 uur en is inclusief pick up bij het hotel. Prijs € 112,- per persoon (kinderen 7 t/m 14 jaar € 89,- per persoon)

Laugarvatn Fontana GeoThermal Bakery (dag 2)

 • Zie hoe brood wordt gebakken (in een pot) in het zwarte hete zand tijdens een rondleiding. Je mag het ook proeven wanneer ze het net uit de grond hebben gehaald. Prijs € 11,- per persoon

Sólheimajökull Glacier Walk (min. leeftijd 10 jaar, dag 3)

 • Tijdens deze leuke, veilige en makkelijk tot gemiddelde gletsjerwandeling ontdek je het wonderland van ijsbeelden, water ketels en diepe spleten op de adembenemende gletsjer Sólheimajökull. Terwijl je geniet van de specataculaire omgeving, leer je meer over gletsjers en de impact die zij hebben op de natuur. Het zal een ervaring zijn die je je zal blijven herinneren. Prijs € 128,- per persoon (kinderen 10 t/m 15 jaar € 85,- per persoon)

Into the Glacier Classic tour (dag 3)

 • Een unieke ervaring om de tweede grootste gletsjer van IJsland vanuit de binnenkant te bekijken. Verken de gletsjer omgeving, geniet van het uitzicht en ervaar de schoonheid van de gletsjer van binnenuit. De tour duurt ca. 2 tot 3 uur en is inclusief ervaren begeleiding. Prijs € 185,- per persoon (kinderen 12 t/m 15 jaar € 93,- per persoon, kinderen 0 t/m 11 jaar gratis)

Walvisexcursie incl. hotel pick up (dag 3)

 • Dit is je kans om orka's en walvissen te spotten in hun natuurlijke leefomgeving. De excursie duurt 3 tot 5 uur en is inclusief toegang tot het Whale Watching centre, gebruik van warme overalls, ervaren begeleiding en gratis wifi aan boord. Inclusief pick up bij het hotel. Prijs € 95,- per persoon (kinderen 7 t/m 15 jaar € 47,- per persoon, kinderen 0 t/m 6 jaar gratis).
Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens