Wintervuur op IJsland

4-daags winterarrangement IJsland

Onze tip voor een leuke alternatieve reis:

4 dagen IJsland

Zoek & boekcode: 32164
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Helaas is deze reis niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve reis:

4 dagen IJsland

De imposante watervallen zijn nog mooier nu ze deels bevroren zijn, de borrelende heetwaterbronnen contrasteren met het ijs en de sneeuw rondom, en de lavastranden in de sneeuw vormen een prachtig zwartwit-portret. Bijkomend voordeel is dat IJsland in de winter een stuk rustiger is. Stap je in het hete water van de Blue Lagoon? Het licht in de winter is ook heel bijzonder. Overdag én na zonsondergang. Met wat geluk ben je getuige van het magische noorderlicht.

Inbegrepen

  • retourvlucht Schiphol - Keflavik met WOWair in de W-klasse *
  • luchthavenbelasting ca. € 92,- p.p.
  • 1x handbagage van 5 kg + 1x ruimbagage van 20 kg p.p.
  • 3x overnachting in tweepersoonskamer met eigen badkamer met ontbijt
  • retourtransfer met de Flybus van Keflavik naar Reykjavik
  • dag-/avondexcursie: Golden circle and traditional tasting tour inclusief Laugarvatn Fontana geothermaal bad, diner en op zoek naar het noorderlicht

*Indien de W-klasse volgeboekt is, kan er in overleg in een andere klasse geboekt worden tegen een toeslag.

Extra's
Er is zo veel te beleven op IJsland! Maak je reis nog mooier en kies voor optioneel bij te boeken excursies.

Walvisexcursie

  • Dit is je kans om orka's en walvissen te spotten in hun natuurlijke habitat. De excursie duurt 3 tot 5 uur en is inclusief toegang tot het Whale Watching centre, gebruik van warme overalls, ervaren begeleiding en gratis wifi aan boord. Prijs € 65,00 per persoon.

Transfer incl. entree Blue Lagoon

  • Ontspannen in het warme water van de Blue Lagoon terwijl je uitkijkt over de zwarte lavavelden. Dit is een goede start van je verblijf in IJsland. Bij aankomst in IJsland brengt de bus je naar de Blue Lagoon. Bagage kan je in een kluisje opbergen (€). Na het bezoek aan de Blue Lagoon rij je met de bus door naar je hotel in Reykjavik. Prijs € 65,00 per persoon.

Iceland from below

  • Met een ervaren gids daal je af naar de lava grotten en kraters. Bewonder de bijzondere kleuren en rotsformaties. Het dragen van stevige wandelschoenen is van belang bij deze excursie. Prijs € 75,00 per persoon.


Reisperiode
Deze reis kan gemaakt worden vanaf 6 november tot 13 december 2015 en van 4 januari tot 30 april 2016. Aanvang uitsluitend mogelijk op vrijdag.