Culinair Lille

3- of 4-daagse stedentrip Lille

  • Vlaamse en Franse tradities komen samen
  • verblijf in Novotel Lille Grand Place in hartje stad
  • 1x diner in het restaurant van het hotel
Zoek & boekcode: 31345
Vanaf € 143,75
bij vertrek op 31-01-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Lille is met zijn honderdduizend studenten een van de meest bruisende steden van Frankrijk. Het is een prachtige cultuurstad vol historie. Maar Lille is ook beroemd om z'n heerlijke eten, waarin Vlaamse en Franse tradities samenkomen. En met dit arrangement kun je dat ontdekken. Er is namelijk 1 diner in het restaurant van het hotel inbegrepen.

Lille
Wist je dat Lille met haar voorsteden de vierde stad van Frankrijk is? Wist je dat Lille, toen de stad culturele hoofdstad in Europa werd, geheel opgeknapt is en nu één groot openlucht museum lijkt? Wist je dat Lille na het Louvre het grootste en meest prestigieuze kunstmuseum heeft? Wist je dat na in Parijs, de meest chique winkels zich in Lille vestigen? Wist je dat Frankrijk's grootste staatsman ooit, Charles de Gaulle, in Lille geboren is? Wist je dat in Lille van de 250.000 inwoners er 100.000 studenten zijn en het hiermee één van de "jongste" en levendigste steden van Frankrijk is? Wist je dat Lille het gewoon heeft, en het gewoon zal blijven houden! Beleef het zelf!

Inbegrepen

  • 2 of 3x overnachting met ontbijtbuffet
  • 1x diner (eerste avond) in restaurant van het hotel
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)
  • CO2-compensatie

Pharos voordeel

  • 3=2 korting, indien je op vrijdag aankomt en de zondagnacht ook verblijft in het hotel krijg je deze nacht helemaal gratis.

NB: selecteer het 4 daagse arrangement tijdens de boeking, de korting is hier reeds in verwerkt.

Verblijfsperiode
Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. Echter het 4-daags arrangement is alleen mogelijk met aankomst op vrijdag (alleen de zondagnacht is gratis).

Verlengen
Het is mogelijk dit arrangement vooraf en achteraf te verlengen.

Vanaf € 143,75
bij vertrek op 31-01-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar