Cultuur in Lille

3 of 4 daagse stedentrip Lille

  • Vlaamse en Franse tradities komen samen
  • kom cultuur proeven in Lille
  • verblijf in een luxe en zeer centraal gelegen hotel
Zoek & boekcode: 11553
Vanaf € 142,75
bij vertrek op 21-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Lille is met zijn honderdduizend studenten een van de meest bruisende steden van Frankrijk. Het is een prachtige cultuurstad vol historie. Maar Lille is ook beroemd om z'n heerlijke eten, waarin Vlaamse en Franse tradities samenkomen. Sneukelen is Vlaams voor snoepen. En dat kun je uitstekend in Lille, één van Frankrijks mooiste steden met een prachtige architectuur en Vlaamse invloeden.

Lille
Wist je dat Lille met haar voorsteden de vierde stad van Frankrijk is? Wist je dat Lille, toen de stad culturele hoofdstad in Europa werd, geheel opgeknapt is en nu één groot openlucht museum lijkt? Wist je dat Lille na het Louvre het grootste en meest prestigieuze kunstmuseum heeft? Wist je dat na in Parijs, de meest chique winkels zich in Lille vestigen? Wist je dat Frankrijk's grootste staatsman ooit, Charles de Gaulle, in Lille geboren is? Wist je dat in Lille van de 250.000 inwoners er 100.000 studenten zijn en het hiermee één van de "jongste" en levendigste steden van Frankrijk is? Wist je dat Lille het gewoon heeft, en het gewoon zal blijven houden! Beleef het zelf!

Je verblijft in...
Je verblijft in Novotel Lille Grand Place in het centrum van Lille, op slechts 2 minuten van o.a. de bekendste winkelstraat, de Opéra en musea.

Inbegrepen 

  • 2 of 3 x overnachting met ontbijtbuffet
  • 1x per persoon Citypass 24 uur (gratis gebruik van het openbaar vervoer en gratis entree tot diverse musea)
  • live-tips ter plaatse (via WhatsApp)
  • CO2-compensatie

Pharos voordeel

  • 3=2 korting, indien je op vrijdag aankomt en de zondagnacht ook verblijft in het hotel krijg je deze nacht helemaal gratis.

NB: selecteer het 4 daagse arrangement tijdens de boeking, de korting is hier reeds in verwerkt.

Verlengen
Het is mogelijk dit arrangement vooraf en achteraf te verlengen. Neem hiervoor contact met onze klantenservice

Vanaf € 142,75
bij vertrek op 21-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar