4 daags arrangement Mont Saint-Michel

Ontdek de mooie omgeving van hotel Les 13 Assiettes met deels Normandische en deels Bretonse kenmerken en breng een bezoek aan Mont Saint Michel.

Zoek & boekcode: 18316
Vanaf € 149,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Ontdek de parel van Frankrijk: de Mont Saint-Michel. Deze rots met zijn abdij moet je eens in je leven gezien hebben. De Mont Saint-Michel wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Ga te voet naar Mont Saint Michel, over het wad. Vanuit o.a. Genets worden excursies georganiseerd. Laagdrempeliger dan wadlopen in de Waddenzee.

Vanuit het hotel kun je nog veel meer mooie plekken in de omgeving ontdekken, het ligt namelijk op de grens van Normandië en Bretagne. Proef de kaas op een authentiek camembertboerderijtje in het Normandische binnenland of smul je liever van mosselen en vis in het gezellige stadje Granville. 
In de Bretonse stad Saint-Malo verken je de Middeleeuwse straatjes en wandel je over de stadswallen vanwaar je een spectaculair uitzicht over zee hebt.  

Inbegrepen

4-daagse arrangement Mont Saint-Michel:

  • 3x overnachting in een tweepersoonskamer
  • 3x ontbijtbuffet
  • 3x driegangendiner (excl. drankjes)
  • 1x toegang p.p. Abdij Mont Saint-Michel (excl. parkeren)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten in de periode van 15 oktober 2017 tot en met 30 april 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 149,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.