Gratis annuleren

4 of 7-d Wijnparadijsje in de Elzas - Hotel Alexain

Ontdek de Elzas in Frankrijk vanuit Hotel Alexain in Trois Epis in het hartje van de Elzas. Ideale uitvalsbasis voor uitjes in de Elzas.

 • geheel gerenoveerd hotel in het hartje van de Elzas, praktisch aan de wijnroute
 • Uitgestrekt uitzicht over de wijnranken
 • Vele uitstapjes mogelijk in de directe omgeving
Zoek & boekcode: 18760
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Het comfortabele Hotel Alexain ligt langs de ‘Elzasser Wijnroute’, in Trois Epis. Binnen een half uur rijden vind je vijf van de mooiste wijndorpen van de Elzas: Turckheim, Eguisheim, Ribeauvillé, Riquewihr en Kaysersberg. Plaatsen die rechtstreeks uit een prentenboek lijken te komen. Ook Colmar, een van de mooiste provinciesteden van Frankrijk, ligt om de hoek. Eet je graag een lekker stukje kaas bij de wijn? Dat treft, je verblijft bij de Munstervallei, beroemd om zijn heerlijke kazen! Ook wie een dagje wil wandelen, zit met dit arrangement uitstekend: in de Elzas vind je de Ballon des Vosges en Parc Naturel Régional des Vosges du Nord. Of maak een mooie autorit over de bergpassen van de Vogezen, beroemd uit de Tour de France. Dit arrangement is geschikt voor alle seizoenen: ook in de winter is de Elzas bijzonder gezellig, met sfeervol verlichte dorpen en feestelijke kerstmarkten.

Hotel met uitzicht
Hotel Alexain ligt in het dorpje Trois Epis, dat staat bekend om z’n gezonde lucht. Toenmalig koningin Wilhelmina kwam hier zelfs kuren. Het heeft een gezellige bar en uitstekend restaurant met terras en een spectaculair uitzicht. De kamers met balkon zijn voorzien van o.a. tv, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet.

4 of 7-d wijnparadijsje in de Elzas - Hotel Alexain

Inbegrepen:

 • 3 of 6x overnachting
 • 3 of 6x ontbijtbuffet met glaasje ‘Crémant d’Alsace’
 • 3 of 6x driegangendiner
 • 1x wijnproeverij
 • 1x routekaart Elzasser wijnroute
 • 1x wandelkaart
 • CO2 compensatie
 • live-tips onderweg (via WhatsApp)

NB. zie speciale aanbiedingen onder Pharos Voordeel via Check & Boek. Indien je het 5- of 8-daagse arrangement hebt geboekt, verblijf je de laatste nacht op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Je hebt de mogelijkheid tot het verlengen van het arrangement. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, kijk hiervoor op onze website.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar