4 of 7-d Wijnparadijsje in de Elzas - Hotel Alexain

Historische dorpjes, wijngaarden, kaas en wijn: ontdek de Elzas in Frankrijk vanuit Hotel Alexain in Trois Epis in hartje Elzas. De ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de Elzas!

Zoek & boekcode: 32319
Zin in deze vakantie?

Het comfortabele Hotel Alexain ligt langs de ‘Elzasser Wijnroute’, in Trois Epis. Binnen een half uur rijden vind je vijf van de mooiste wijndorpen van de Elzas: Turckheim, Eguisheim, Ribeauvillé, Riquewihr en Kaysersberg. Ook Colmar, een van de mooiste provinciesteden van Frankrijk, ligt om de hoek. Eet je graag een lekker stukje kaas bij de wijn? Dat treft, je verblijft bij de Munstervallei, beroemd om zijn heerlijke kazen! Ook wie een dagje wil wandelen, zit met dit arrangement uitstekend: in de Elzas vind je de Ballon des Vosges en Parc Naturel Régional des Vosges du Nord. Of maak een mooie autorit over de bergpassen van de Vogezen, beroemd uit de Tour de France.

Hotel met uitzicht
Hotel Alexain ligt in het dorpje Trois Epis, dat staat bekend om z’n gezonde lucht. Het heeft een gezellige bar en uitstekend restaurant met terras en een spectaculair uitzicht over de vallei.

4 of 7-d wijnparadijsje in de Elzas - Hotel Alexain

Inbegrepen:

  • 3 of 6x overnachting
  • 3 of 6x ontbijtbuffet met glaasje ‘Crémant d’Alsace’
  • 3 of 6x driegangendiner
  • 1x wijnproeverij
  • 1x routekaart Elzasser wijnroute
  • 1x wandelkaart
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit 4- en 7- daagse arrangement genieten van 1 april 2017 tot en met 31 maart 2019. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk.

Verlengen
Je hebt de mogelijkheid tot het verlengen van het arrangement. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, kijk hiervoor op onze website, je gebruikt hiervoor het winkelmandje.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens