4-daags Wijnparadijsje in de Elzas!

Zoek & boekcode: 17318
Zin in deze vakantie?

Voor het goede Franse leven hoef je niet ver te rijden. In de Elzas vind je alles wat Frankrijk zo aantrekkelijk maakt. Je logeert praktisch langs de ‘Elzasser
Wijnroute’. Obernai, een van de mooiste plaatsjes van de Elzas is vlakbij. Bezoek je ook die andere sprookjesdorpjes, zoals Kaisersberg en Riquewihr? Er wordt voortreffelijke wijn geschonken!

Bovendien rijd je in een goed halfuur naar Colmar en Straatsburg, twee van de mooiste provinciesteden van Frankrijk. Ook voor natuurliefhebbers zijn er volop mogelijkheden, van wandelen door de wijngaarden tot een ritje over de Vogezen-cols uit de Tour de France.

Je verblijf
Je logeert in het gezellige Hôtel des Vosges in Klingenthal, 6 kilometer van Obernai. Het hotel staat bekend om zijn goede keuken. Je kunt kiezen voor een kamer met (Privilège) en een kamer zonder balkon (Satin).

Inbegrepen

  • 3x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3x driegangendiner
  • 1x wijnproeverij van drie Elzasser wijnen
  • 1x routekaart Elzasser wijnroute
  • aperitief eerste avond
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Verblijfsperiode 
Je kunt van deze vakantie genieten in de periode van 1 januari tot en met 31 december 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk met een minimumverblijf van 3 nachten.

Verlengen
Je hebt de mogelijkheid tot het verlengen van het arrangement. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, kijk hiervoor op onze website.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens