Hotelarrangement Dordogne

Tijdens een hotelarrangement in Dordogne ontdek je zowel de schitterende natuur met steile rotwanden, groene heuvels en historische grotten als de gezellige middeleeuwse dorpjes en sfeervolle boerenmarkten.

Hotelarrangement in Dordogne

Middeleeuwse dorpjes en groene natuur

De Zuid-Franse regio Dordogne biedt zowel liefhebbers van de zon als cultuur en historie een onvergetelijke vakantie. Tijdens een hotelarrangement in Dordogne ontdek je zowel de schitterende natuur met steile rotwanden, groene heuvels en historische grotten als de gezellige middeleeuwse dorpjes en sfeervolle boerenmarkten.

Onze hotelarrangementen in Dordogne

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Maak tijdens een hotelarrangement in Dordogne een ondergronds uitstapje naar de bijzondere prehistorische grotten in de regio.

De prehistorische grotten in Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil

Maak tijdens een hotelarrangement in Dordogne een ondergronds uitstapje naar de bijzondere prehistorische grotten in de regio. Bezoek bijvoorbeeld Les-Eyzies-de-Tayac-Sireuil, waar de prehistorische rotstekeningen in het Musée National de Préhistoire te vinden zijn. In een bijzonder middeleeuws kasteel leer je hoe onze voorouders gereedschap maakten en verwonder je je over de prachtige afbeeldingen van dieren in de rotstekeningen.