Slapen op een eiland voor de kust van de Côte d'Azur

Ile des Embiez - Hotel Helios

Sluit je vakantie eens af met een (paar) nacht(en) op een eiland voor de kust van Six-Fours-les-Plages aan de Côte d'Azur tussen Toulon en Marseille. De boottocht van een kwartiertje naar lle des Embiez waan je je in een paradijselijke wereld.

Zoek & boekcode: 15153
Zin in deze vakantie?

Welkom op het een van de mooistes plekjes onder de Zuid-Franse zon! Voor de kust van de Côte d'Azur liggen de prachtige eilandjes Iles des Embiez, bij Six-Fours-les-PLages. Helder zeewater, beschermde natuur, heerlijk ruikende pijnbomen, kleine baaitjes met kiezelstrandjes. Op sommige plekken waan je je in een paradijselijk tropisch oord. Op het hoofdeiland is een jachthaven met daar omheen diverse restaurants en bars met gezellige terrassen, een paar winkeltjes en Hotel Helios, een luxe hotel dat aan de jachthaven staat. Hier kun je tot rust komen, op een steenworp afstand van de drukke Côte d'Azur.

Inbegrepen

  • overnachting(en) inclusief ontbijtbuffet
  • 1x retourovertocht Le Brusc - Ile des Embiez (excl. auto)
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 15 april tot en met 14 september 2018. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 1 nacht.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens