Showtime in het Sauerland!

5-daagse herfstvakantie voor showkids

Houden je kinderen van shows als 'The Voice Kids' en springen ze zelf ook graag het podium op om te zingen of dansen? Boek dan nu deze onvergetelijke herfstvakantie bij Sauerland Stern, (mét kidskorting!) o.l.v. ervaren coaches uit de musicalwereld. Met optreden van winnaars van The Voice Kids. Je kind hoeft geen toptalent te zijn, als hij/zij maar enthousiast is!

 • superleuke zang- en dansworkshops voor kids o.l.v. ervaren coaches
 • spetterende optredens, o.a. van winnaars van The Voice Kids
 • vanaf € 999,- per gezin (2 volwassenen + 2 kinderen)
Zoek & boekcode: 17373
Helaas
Deze reis is helaas niet meer beschikbaar

Showtime in het Sauerland

Graag verwijzen wij je naar het 3-daagse More Inclusive arrangement Sauerland Stern.

Zo leuk was de herfstvakantie nog nooit! Kom met je kids naar het Sauerland, waar ze meedoen aan een megacoole talentenjacht, met alleen maar winnaars. Zingen en dansen o.l.v. ervaren coaches. Er zijn spetterende optredens, o.a. van winnaars van The Voice Kids, verenigd in de band Stay Tuned. In de tussentijd kun je als ouder ook genieten van comfort in het hotel. Of een wandeling maken in de mooie natuur rond Willingen: je zit pal naast de 838 m hoge Ettelsberg. Tussen de repetities en optredens door is er natuurlijk ook voldoende tijd om lekker met het hele gezin vakantie te vieren! Gaan opa en oma ook mee?

Maak snel een reservering, want het aantal plaatsen is beperkt!

Ervaren coaches
Het coachteam staat o.l.v. Gerlinde Vliegenthart. Zij is een bekende naam in de musicalwereld. Gerlinde speelde ensemble- en hoofdrollen in binnen- en buitenland in o.a. The Lion King, 3 Musketiers en Tarzan. Verder speelde ze gastrollen in soaps waaronder Goede Tijden, Slechte tijden. Wil je meer van Gerlinde weten? Kijk dan in het tabblad 'Coaches'. 

More Inclusive
Dit is een More Inclusive-vakantie. Dat betekent dat je naast het complete showtime-programma ook profiteert van halfpension plus extra's, zoals gebruik van het lagunebad met wellnesscentrum.

Inbegrepen:

 • 4x overnachting
 • dagelijks uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet
 • vrolijke auditie om startniveau te bepalen
 • 4x 1,5 uur zang- of dansrepetities o.l.v. ervaren coaches uit de musicalwereld (wie niet wil zingen of dansen kan meehelpen met techniek, decorbouw of visagie)
 • spetterend optreden van de band Stay Tuned met winnaars van The Voice Kids
 • met aansluitend op het optreden een meet & greet met deze band van winnaars
 • optreden van de zang- en danscoaches
 • showtime-optreden in de spotlights van de Sauerland Stern Showzaal
 • 1x entree tot het overdekte lagunebad met wellnesscentrum in Willingen (90 minuten) per verblijf
 • 1x wandelinformatiepakket per verblijf
 • 1x koffie/thee met gebak in Gutshof Ittersbach of Sauerland Stern hotel

Extra inbegrepen voor kinderen

 • apart kinderbuffet
 • overdekt speelparadijs

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 15 oktober tot en met 26 oktober 2017. Aankomst is uitsluitend mogelijk op zondag en vertrek op donderdag.

Let op! Dit arrangement is te boeken tot en met 15 september 2017. Om het Showtime-arrangement tot een groot succes te maken, geldt er een minimum en maximum aantal deelnemers. Wij laten je na 15 september weten of het lesprogramma doorgaat. Uiteraard kun je hoe dan ook op herfstvakantie naar het Sauerland Stern.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Het is showtime!

Iedereen is deze herfstvakantie welkom in het Sauerland. Of je nu van zingen houdt of van dansen: zelfs als je daarin beter wil worden! En zelfs voordat je meedoet, is er al een prachtige prijs te winnen.

Laat nu alvast zien wat je kunt en haal het beste uit jezelf naar boven. Plaats een filmpje op Instagram, Facebook en/of Musical.ly waarin je jouw zang- of danskunsten laat zien. Jij maakt dan kans op een echte iDance Partybox t.w.v. €79,00! Kijk voor meer informatie op https://www.pharosreizen.nl/showtime