3-d Kerstmarktarrangement Trier & Saarburg

Moselhotel Nitteler Hof

Helaas is dit arrangement niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

Kerstmarkt Keulen >>
  • vlakbij bij het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk
  • geniet van de kerstmarkt in Trier en in Saarburg
  • inclusief ontvangst met Glühwein in Trier
Zoek & boekcode: 32211
Helaas
Deze reis is helaas niet meer beschikbaar

Helaas is dit arrangement niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

Kerstmarkt Keulen >>


Kom naar de oudste stad van Duitsland en bezoek een van de mooiste kerstmarkten! Trier staat bekend om zijn romantische kerstmarkt. Originele geschenken, een heerlijk glas Glühwein of een typische "Reibekuchen" , vindt het allemaal.

Vergeet ook niet de kerstmarkt in Saarburg te bezoeken.

Lekker ontspannen met z’n tweetjes in de heuvels vol wijngaarden. Genieten van een autoritje of fietstochtje langs de romantisch kronkelende rivier. Of van een wijntje tussen de vakwerkhuizen in een van die vrolijke wijndorpjes.

Je verblijft dicht bij het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, ideaal dus om ‘grenzeloos’ te genieten. Wandel je door de Nitteler wijnbergen? Verken je de nabijgelegen Eifel? Of treed je in de sporen van de Romeinen langs een van de Romeinse wandelroutes of bij Villa Borg in het Saarland? Ook Trier, de voormalige hoofdstad van het Noord-Romeinse rijk, is een bezoekje meer dan waard, met o.a. de Porta Nigra, de Kaiserthermen uit de 4e eeuw en het Amfitheater. Of bewonder je de Chagallramen in het Franse Metz? Of de prachtige stad Luxemburg? En een boottochtje over de Moezel is ook een bijzondere manier om deze mooie streek te ontdekken. Kortom: volop mogelijkheden voor prachtige uitstapjes!

Het verblijf
Het eigentijdse Moselhotel Nitteler Hof aan de Moezel is dé plek om van de prachtige Moezelstreek te genieten. Het hotel ligt bijzonder gunstig om de regio te ontdekken, vrijwel tegen de Duits- Luxemburgse grens, op nog geen 5 minuten lopen van de Moezel. Het sfeervolle Saarburg ligt op ca. 15 km, Trier op ca. 20 km en Luxemburg-stad op zo’n 30 km. Laat je eens heerlijk op een vriendelijke manier in de watten leggen! Je overnacht in een compleet gerenoveerde kamer.

Inbegrepen:

  • 2x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
  • ontvangst met Glühwein en Stollen
  • een glas Glühwein in Trier
  • bij vertrek een flesje lokale, witte Glühwein


Verblijfsperiode
Je kunt hier verblijven van 21 november 2016 tot en met 21 december 2016. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 2 nachten.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.