Dit zijn onze best beoordeelde hotels! ★★★★★

Onze beste hotelarrangementen en all inclusive vakanties

Weet jij al waar je naartoe gaat op vakantie? En of je op basis van een hotelarrangement wil verblijven of een all inclusive? Er zijn zoveel keuzes voor je vakantie en het is zo moeilijk kiezen. Daarom maken wij graag de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk: door onze klanten te laten spreken! Hier lees je onze best beoordeelde hotelarrangementen en all inclusive vakanties. Veel plezier met kiezen!

Family Adventure Willingen

★★★★☆ - 'Leuke actieve gezinsvakantie!'

Leuke vakantie voor actieve gezinnen, mogelijkheden om deel te nemen aan diverse activiteiten, maar ook genoeg mogelijkheden om zelf te wandelen/hardlopen of andere activiteiten in de buurt te doen. Het hotel is prima en het zwembad wat je kan bezoeken naast het hotel is ook erg leuk.

Bekijk hier de 5- of 8-daags Sauerland Stern Hotel »

Wijnparadijsje in de Elzas!

★★★★★- 'verzorgd hotel,vriendelijk personeel'

Mooie plaatsen in de omgeving die je zeker moet bezoeken. De oude vakwerkhuizen geven de dorpjes en steden een uniek beeld. Voor de wijnliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden om de lekkere wijnen van de omgeving te proeven. Wie in hotel des Vogues verblijft moet zeker eens de mont st.Odille oprijden. Boven aan de abdij heb je bij helder weer een een prachtig panoramazicht.

Bekijk hier de 4-daags Wijnparadijsje in de Elzas! »

Culinair genieten in de Franse Alpen

★★★★☆ - 'Mooie omgeving; met uitmuntend eten'

Mooie omgeving waar je naar wens kunt wandelen of met de auto langs bergroutes kunt rijden. Na een dag heerlijk genieten van een verfijnde maaltijd, waarbij de smaakpapillen door de "chef" op verrassende wijze worden geprikkeld met producten uit de streek. Een heerlijk fles wijn vervolmaakt de maaltijd. Na een week "onthaasten" blijft de herinnering aan een fijne vakantie.

Bekijk hier de 8-d hotelarrangement Hotel Esprit Montagne »

More Inclusive Hotel Monti

★★★★★ - '(...) perfecte locatie!'

Een prima hotel met een echtpaar als eigenaar, die het iedereen naar de zin maken. Goede schone kamers, prima bedden, goed ontbijt en een heerlijk diner. Heel erg vriendelijk personeel. Een perfecte locatie als uitvalsbasis om "de" plaatsen van Toscane te bekijken. Wij hebben het heerlijk gehad en willen zeker nog een keer terug.

Bekijk hier de 6- of 8-daagse More Inclusive Hotel Monti »

Meer van onze best beoordeelde vakanties

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven