Gratis annuleren

In het wiel van Pieter Bruegel

3-daags fietsarrangement Pajottenland

Fiets door het verrassend mooie Pajottenland, de gezellige Vlaamse streek van Geuze en Kriek Lambik. Ontdek het groene landschap ten zuidwesten van Brussel waar Pieter Bruegel zijn inspiratie vond!

  • inclusief lekkernijen uit het Pajottenland
  • metrolijn richting Brussel
  • vlakbij de Bruegel-fietsroute
Zoek & boekcode: 98306
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

'Zijn hart ging open als een venster bij al het moois van de wereld’. Fiets door het Pajottenland bij Brussel, waar Bruegel vol zwier en levenslust zijn mooiste landschappen schilderde. Zo ontdek je deze groene gordel op Bruegeliaanse wijze: met al je zintuigen en met oog voor detail. De Bruegel-fietsroute (45 km) vertrekt bij weerbestendige kleurenreproducties van zijn mooiste schilderijen. Je fietst  langs de Luizenmolen, het kasteel van Gaasbeek (Graaf van Egmond), het Coloma-kasteel met Europa’s grootste rozentuin, de watermolen van Sint-Gertrudis-Pede en brouwerijen van de vermaarde streekbieren lambiek, geuze en kriek.

Fiets, proef en beleef! Ontdek het rijke kleurenpalet van het leven, dat weinig schilders zo liefdevol hebben vastgelegd als Bruegel!

Je logeert in het comfortabele Ibis hotel Erasmus in Brussel op nog geen 10 minuten fietsen van de bewegwijzerde Bruegel-fietsroute. Ontdek onderweg de prachtige schilderijen van Bruegel en geniet van de Vlaamse lekkernijen die er in de streek te vinden zijn. Een dagje naar Brussel? Praktisch voor de deur stopt de metro die je in ongeveer een half uur naar het centrum van Brussel brengt. 

Inbegrepen

  • 2x overnachting incl. ontbijt
  • welkomstdrankje in de bar van het hotel (1 per persoon)
  • plattegrond van de stad (1 per kamer)
  • 1x boterham met plattekaas (typisch Belgisch product) of dagsoep met 2 sneeën brood per persoon bij Graaf van Egmond (gesloten op maandag)
  • 1x 2 bolletjes ijs bij Krijmerie van Gaasbeek per persoon (gesloten op maandag en dinsdag)
  • CO2-compensatie
  • live-tips ter plaatse (via WhatsApp)

Verlengen
Het is mogelijk dit arrangement te verlengen. Verlengen is mogelijk met één nacht op donderdag en vrijdag in de periode van 1 april tot 7 juli 2019 en van 26 augustus tot en met 30 september 2019. In de periode van 8 juli tot en met 25 augustus is verlengen dagelijks mogelijk. Verlengen kan helaas niet via de website. Indien je wilt verlengen kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.