Vlot aan zee

2-of 3-daags arrangement Vayamundo Oostende

Kom genieten aan de Belgische kust! Je hotel ligt direct aan het strand het biedt je meer dan voldoende faciliteiten om een paar dagen heerlijk te genieten. Maak je een lange strandwandeling? Of bezoek je de unieke tentoonstelling Het Vlot in museum Mu.ZEE?

Zoek & boekcode: 18375
Zin in deze vakantie?

Kom je genieten van de gezelligheid van het stadje Oostende? Maak je een wandeling door het stadje en langs de kust met een hapje en een drankje? Of bezoek je de tentoonstelling Het Vlot?
Vanaf eind oktober opent in Oostende de tentoonstelling "Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam, over het vaartuig en de vervoering van kunst. Deze tentoonstelling is deels in het Kunstmuseum aan Zee (Mu.ZEE) en deels op unieke locaties in Oostende te bewonderen.

Het verblijf
Je verblijft in Club Vayamundo Oostende, een fijn hotel met zeer veel faciliteiten direct aan de kust.

Inbegrepen

  • 1 of 2x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 of 2x dinerbuffet inclusief drankjes (softdrinks, bier, wijn van de zelfbedieningsbar)
  • wandel & fietskaart Crystal Ship
  • entree tot tentoonstelling Het Vlot in Mu.Zee
  • wandeling met een hapje en een drankje onderweg: "straatje in en uit, bootje in en uit" (je krijgt deze wandeltocht digitaal of op papier aan de receptie van het hotel)
  • gebruik zwembad en fitnessruimte
  • gebruik (binnen) bocciabaan (naar beschikbaarheid)
  • regelmatig animatie- of sportprogramma's voor jong en oud (kinderanimatie tijdens de weekenden en de Belgische schoolvakanties)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 6 november tot en met 30 maart 2018. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 1 nacht. In de periode 22 november tot en met 14 januari 2018 is er geen verblijf mogelijk.

Verlengen
Het is mogelijk dit arrangement te verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens