Luik ontluikt

3-daags arrangement Luik

Helaas is dit vakantiepark niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Wel is deze reis te boeken bij ANWB Ledenreizen als 3-daagse stedentrip Luik.

Zoek & boekcode: 17300
Zin in deze vakantie?

Luik is misschien niet de eerste stad in België waar je aan denkt voor een stedentrip. En daardoor extra verrassend! De stad is volop in beweging. Het combineert een mooi historisch hart met spraakmakende moderne architectuur, zoals het grandioze staion van toparchitect Santiago Calatrava en het fraai vernieuwde museum La Boverie, prachtig gelegen aan de Maas. Dit is een van de vijf musea die je met dit arrangement gratis kunt bezoeken.

Voor een lunch in een uniek decor ga je naar de opera, voor een wandeling met spectaculair uitzicht bestijg je de trappen van Bueren. Proef het streekbiertje Leopold7 of ontdek het complete palet aan smaken van Wallonië met een proeverij in het Museum van het Waalse leven in het fraaie Minderbroederklooster. 

Leer leuk Luik kennen, een combinatie van de Belgische gastvrijheid, Franse finesse en Limburgse Joie de Vivre.

Inbegrepen:

  • 2x overnachtingen met ontbijtbuffet
  • 1x per persoon Luikse wafel bij het bekende wafelbakkerijtje Saperlipopette
  • 1x per persoon borreltje bij Maison de Peket
  • toeristisch pakket met de 'pass musées' (entree tot 5 verschillende musea in Luik)
kosteloos annuleren tot 31 maart

Verblijfsperiode
Je kan van dit arrangement genieten van 20 mei tot en met 31 maart 2018. In de periode van 20 mei tot en met 31 juli 2017, 1 september tot en met 12 oktober 2017 en van 27 oktober 2017 tot en met 30 maart 2018 is verblijf uitsluitend mogelijk van vrijdag tot en met zondag. In de periode van 1 tot en met 31 augustus 2017 en van 13 tot en met 26 oktober 2017 is aankomst dagelijks mogelijk.

Verlening
Het is niet mogelijk om dit arrangement verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens