3-daags arrangement Hotel Ibis Dinant

Zoek & boekcode: 59504
Vanaf € 49,50
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Dinant is een stad waar muziek in zit! En niet alleen omdat in deze prachtige stad Adolphe Sax, de uitvinder van de saxofoon, werd geboren. Zachtjes kabbelt de Maas tegen de waterkant, terwijl de glazen klinken op de terrasjes langs de oever. Geheimzinnig klinken de subtiele geluiden in de magnifieke grot la Merveilleuse, met sprookjesachtige stalactieten en watervallen. Hoog boven op de rots, op de trotse Citadel, klinken de geluiden verder weg.

Ook voor mensen met een schildersoog is Dinant een plaatje: het is het meest pittoreske stadje langs de Maas, met zijn kathedraal die bijna vergroeid is met de rotsen. En de omgeving is al net zo mooi, met bijvoorbeeld de fonteinen in de kasteeltuinen van Annevoie. Of bezoek je de Leffe-abdij ? Liever actief? Trek dan de wandelschoenen aan of glijd in een kano over de Lesse.

Bijzonder leuk is ook een vrolijk ritje op een spoorwegfiets door de Molignéevallei! Proef je ook de beroemde Dinantse koeken.

Inbegrepen:

  • 2x overnachting in een tweepersoonskamer aan de Maaszijde incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner in het Casino restaurant of in Ville de Brugge
  • 1x welkomstdrankje in hotel
  • bezoek aan de citadel Dinant

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april 2018 tot en met 31 maart 2019. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.

Vanaf € 49,50
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.