Gratis Efteling-tickets

Boek nu en krijg 4 Efteling-tickets!

Bij een boeking gemaakt in de actieperiode van 18 december 2015 tot en met 31 januari 2016 met een minimaal boekingsbedrag van € 1000,- met code: PH-EFTELING, krijg je niet alleen een bijzondere vakantie, maar ook een wereld vol wonderen cadeau: 4 tickets voor de Efteling!
Kijk hier voor de actievoorwaarden »

Een rondreis met kinderen bij Pharos Reizen

Rondreizen met Kids

Je kinderen worden kleine ontdekkingsreizigers die verwonderd Europa ontdekken!  Reizen om te beleven door de ogen van je kinderen.
Avontuurlijke gezinsvakantie

Avontuurlijke gezinsvakantie

Alle stoere jongens en meiden verzamelen. En durven je ouders ook? Samen grenzen verleggen, met het gezin. De hele dag buiten op ‘survival’.

Rondreizen

Rondreizen met z’n tweetjes. Van een picknick op de poolcirkel tot een kop thee op het westelijkste puntje van Europa!

Campings

Rennen. Zwemmen. Badmintonnen. Wat is het buitenleven op de camping toch heerlijk.

All Inclusive

Eten en drinken wanneer je wilt, sport en spel wanneer je wilt! Profiteer van alle gemakken met onze all inclusive vakanties.

Vakantieduetten

Naar de Oostenrijkse bergen of naar de Italiaanse meren? De dynamiek van de stad of de stilte van het platteland? Waarom niet allebei!

Hoe ontvang je de Efteling-tickets?

Hoe ontvang je de Efteling-tickets?
Gebruik code: PH-EFTELING

Je ontvangt vier Efteling-tickets per boeking als je een vakantie boekt met verblijf in 2016 in de periode van 18-12-2015 t/m 31-01-2016 met een totale reissom van minimaal € 1.000,- zolang de voorraad strekt.

Vink tijdens het maken van de boeking (in het boekingsdialoog, stap 2 verzekering en betaalwijze) ‘Ik heb een kortingscode van Pharos Reizen’ aan voor het ontvangen van de tickets. Vul de code PH-EFTELING in en druk op ‘Voer in’. De Efteling-tickets staan nu automatisch op je kassabon aan de rechterkant van het scherm, controleer dit goed. Als de tickets niet op je kassabon staan, vervalt het recht hierop.

Wanneer worden de Efteling-tickets verstuurd?
Je ontvangt de Efteling-tickets per e-mail als de aanbetaling bij ons binnen is en na sluiting van de actieperiode. De Efteling-tickets voor de aanvraagboekingen, optieboekingen en voorboekingen worden pas verstuurd nadat de vakantie akkoord is gekomen en wij de aanbetaling binnen hebben.