Boek met de zekerheid van gratis annuleren!

Boek je reis met de zekerheid van gratis annuleren!

Zorgeloos op vakantie met Pharos en ANWB Reizen

Wat staan wij te springen om je weer mee op reis te nemen. Van fietsen door de prachtige natuur in Drenthe, een actieve vakantie in de Ardennen tot een autovakantie door Italië. Wij laten je graag zorgeloos op vakantie gaan. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij.

Daarom bieden we je bij de reisondernemingen van ANWB de zekerheid van gratis annuleren. Zo is het geen enkel risico om toch die mooie vakantie te kunnen boeken! En wees gerust; boek je een van onze pakketreizen inclusief vervoer, dan repatriëren we je indien nodig bij code oranje of rood. Bij een autovakantie binnen Europa adviseren we je in dat geval over de beste manier om zelf naar huis te rijden.

Krijgt je bestemming voor vertrek code oranje of rood? Dan kun je bij ons kiezen uit omboeken, een ANWB Reizen-Voucher of gewoon je geld terug.

Hoe kun je gebruik maken van deze speciale regeling?

 • Oriënteer je op onze websites en boek de vakantie van jouw dromen!
 • Tijdens het boeken vermeld je de code: GRATIS-ANNULEREN In het vakje Kortingscode, zo wordt op de boekingsbevestiging zichtbaar dat je onder deze actie voorwaarde hebt geboekt.
 • Nadat je de boeking hebt gemaakt, kun je veelal tot 30 dagen voor je vertrek je reis weer kosteloos bij ons annuleren.
 • Deze actie is geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 29 juni 2020. Alle overige voorwaarden vind je hieronder.

Bekijk het reisaanbod

Deze actie geldt ook bij de volgende ANWB Reisondernemingen:

FOX Verre reizen: www.FOX.nl
ANWB Ledenreizen: www.anwb.nl/vakantie/zoeken
Kampeerreizen van ANWB: www.anwbkampeerreizen.nl

Voorwaarden

 • Deze actie is geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf  29 juni 2020, voor alle vertrekdata in 2020 en 2021.
 • Deze actie is geldig op het gehele aanbod pakketreizen van ANWB Reizen, te weten: FOX Verre Reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen van ANWB. Uitgezonderd zijn de reserveringssite anwbcamping.nl, uitjes van ANWB (Eropuit) en de camperreizen van Travelhome.
 • Deze actie is niet van toepassing op cruises of reizen waar een cruise bij inbegrepen zit en op treinreizen of reizen waar een treinreis bij inbegrepen zit.
 • Enkel de hoofdboeker kan een beroep doen op deze actie. Hiermee kun je kosteloos je reis annuleren. Uiteraard mag je de reis ook omboeken naar een andere vertrekperiode of bestemming.
 • Met betrekking tot een beroep op deze actie geldt:
  o Gratis annuleren mag tot 30 dagen voor vertrek. 
  o Voor al onze reizen inclusief vlucht geldt tot 60 dagen voor vertrek. Voor boekingen die binnen deze 30 of 60 dagen vertrekken, geldt dat
  -wanneer we de reis niet kunnen uitvoeren vanwege code oranje i.v.m. corona- je ook recht hebt op kosteloos annuleren.
  o Heb je een ANWB Reizen voucher? Deze mag je uiteraard als betaalmiddel gebruiken op elke nieuwe boeking.
  o Je dient in bezit te zijn van een geldende Reis- en Annuleringsverzekering. Bij annulering geldt dat, indien de verzekeringsmaatschappij
  de kosten niet dekt, ANWB Reizen deze kosten voor rekening neemt. Er wordt dus altijd eerst een beroep op de verzekeringsmaatschappij
  gedaan.
  o Onze reguliere betalingsvoorwaarden zijn van toepassing. 
  o Eventuele visumkosten, vaccinaties en/of stoelreserveringen die door jouzelf zijn geregeld, zijn altijd voor eigen rekening. Alleen
  producten/diensten afgesloten bij ANWB Reizen vallen onder deze regeling.
 • Pharos Reizen heeft het recht om deze actie te allen tijde stop te zetten/wijzigen.
 •  

  Zorgeloos op vakantie met de ANWB

  Bekijk ons reisaanbod

  Rondreizen met het gezin of met z’n tweetjes. Van een picknick op de poolcirkel tot een kop thee in Engeland.

  Van fietsen door de prachtige natuur in Drenthe tot de Elfstedentocht op wielen. Ontdek Nederland vanaf de fiets. 

  Een vakantie midden in de natuur of in een levendige stad? Boek een hotelarrangement en geniet van de mooiste hotels in Europa.