Sprookjesachtig Denemarken

8- of 15-daagse fietsvakantie met kids Funen

Op Funen fiets je over glooiende wegen langs korenvelden en vakwerkboerderijtjes, langs de kustlijn en over de Deense Alpen. Funen heeft véél te bieden. Héél véél. Een heerlijke fietsreis speciaal voor gezinnen.

 • schitterende trektocht door het heuvelachtige landschap van Zuid-Funen
 • overnachtingen in 4- of 6-persoonstenten op leuke campings
 • Nederlandstalige fietsroutes bagagetransport en technische assistentie
Zoek & boekcode: 18635
Vanaf € 388,75
bij vertrek op 19-06-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Een schitterende trektocht door het heuvelachtige landschap van Zuid-Funen. In de oude havenstadjes kun je genieten van een maritieme sfeer. De camping bij het pittoreske Faborg is idyllisch aan zee gelegen. Hier niet ver vandaan vind je een mooi natuurgebied, ook wel de Deense Alpen genoemd. Vanuit Svendborg kun je, per boot en met de fiets, één van de vele eilandjes bezoeken ten zuiden van Funen. Het binnenvaren in de haven van Svendborg is indrukwekkend. De camping in Hesselager is een parkachtig aangelegde familiecamping en ligt rond een oude herenboerderij in een landelijke omgeving. Het terrein is zeer ruim opgezet. De staanplaatsen zijn gescheiden door hagen, struiken en hoge loofbomen. Er zijn veel speelmogelijkheden. In het zwembadencomplex zijn twee zwembaden, een peuterbad, een waterspeeltuin en een sauna. Er is een zand- en kiezelstrand met twee steigers en aangrenzende ligweide.
Ook Odense is een bezoek meer dan waard. De geboortestad van Hans Christian Andersen herbergt veel herinneringen aan de bekende sprookjesschrijver.

Je logeert op drie verschillende campings, in een 4-persoonstent of 6-persoonstent. Je fietst van camping naar camping en legt ca. 49, 39 en 29 km af.

Inbegrepen  

 • 7 of 14x overnachting in 4- of 6-persoonstent
 • bagagetransport van camping naar camping (max. 2 stuks per persoon)
 • fietsroutes
 • informatiemateriaal en routekaarten
 • 24-uurs hulpdienst
 • gas, electraverbruik en gebruik van een koelkast
 • live-tips ter plaatse (via Whatsapp)
 • CO2-compensatie

Huisdieren
Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan tijdens deze fietsreis. Houd er rekening mee dat sommige campings een kleine vergoeding voor deze extra service kunnen vragen. Deze toeslag zal met jou worden overlegd.

Verlengen
Het is niet mogelijk om deze reis te verlengen.

Vanaf € 388,75
bij vertrek op 19-06-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar