Gratis annuleren

Fietsen en varen door België en Frankrijk

8-daagse fietsvakantie Mps Feniks Charter

Met de Feniks kun je fietsen en varen in België en Frankrijk. Fiets, met of zonder de gids, langs bekende bezienswaardigheden van een gebied, maar ook de nog niet ontdekte schatten. Een unieke vakantie met veel aandacht voor persoonlijke wensen!

 

Zoek & boekcode: 19046
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Mps Feniks Charter

Fietsen aan boord, Mps Feniks CharterKombuis, Mps Feniks CharterEetzaal, Mps Feniks Charter

België, Vlaanderen, Brugge

Algemeen
Gedurende deze reis verblijf je aan boord van Feniks, een varend hotel met 9 comfortabele gastenverblijven. Oorspronkelijk is De Feniks gebouwd als vrachtschip voor de Nederlandse, Belgische en Franse binnenwateren. En dat al in 1928. Een dame op leeftijd dus, met vele jaren trouwe dienst. Ze staat bekend om haar mooie lijn en snelheid.

In 1992 is de Feniks omgebouwd tot hotelpassagiersschip en ingezet voor verschillende vaarvakanties. Sindsdien zijn er diverse verbouwingen geweest om het schip van alle gemakken te voorzien en bij de tijd te blijven. Marius is sinds 2015 de eigenaar. Hij investeert veel in het verbeteren van het schip om het de gasten nog aangenamer te maken.

Aan boord is een licht en comfortabel gastenverblijf, waar je kunt ontspannen op de bank of genieten van een goede maaltijd. Er is een boekenkast, een gevarieerde collectie cd's en diverse tijdschriften om je mee te vermaken. Natuurlijk is er informatie aan boord over het vaargebied, vogels, bomen en dieren en de leuke plaatsen die tijdens de verschillende routes bezocht worden.

Tweepersoonshut

Hutten
De Feniks heeft 3 hutten met elk 2 lage bedden en 2 hutten met stapelbedden en 2 luxe hutten met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar. Alle bedden hebben goede hotelmatrassen.
De hutten zijn netjes verzorgd en allen voorzien van een kleine badkamer met wastafel, douche en toilet. Er is centrale verwarming en 220 volt aanwezig.