Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Hoogtepunten


Alleen de reis is al prachtig: de kinderen zullen hun ogen uitkijken op het grote schip van Kiel naar Göteborg in Zweden. De rit naar de vakantiewoning voert je langs eindeloze bossen. Prachtig, die zilverwitte boomtoppen en die bevroren beekjes! Säfsen Resort in Fredriksberg is een perfecte verblijfplaats met sfeervolle vakantiewoningen. En in het winterse landschap zijn vele activiteiten mogelijk! Je kunt kiezen voor een vakantiewoning type B of B+ (met sauna) in Säfsen Resort. Wij weten zeker dat Zweden als wintersport bestemming in de smaak zal vallen bij het hele gezin!

Inbegrepen

  • 4 of 7 overnachtingen in Vakantiepark Säfsen in een 3-kamerwoning type B of type B+ op basis van logies
  • retourovertocht Kiel-Göteborg met Stena Line voor één auto (max. 2 m hoog en 6 m lang) met max. 5 personen
  • binnenhut naar aantal personen 

Pharos Voordeel

  • 21 t/m 28 december 2017: gratis activiteiten voor kinderen, korting op het Kerstbuffet en een kerstcadeautje
  • 7 januari t/m 10 februari 2018 voor kinderen van 0 tot 7 jaar: gratis activiteiten, gratis kinderbuffet en gratis skihuur 

Reisperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 20 december 2017 tot en met 6 april 2018, aanvang van de reis is op zaterdag. Er geldt een uitzondering voor de 10-daagse reis tijdens de Kerst en Oud & Nieuw periode, dan is deze reis alleen op woensdag aan te vangen.

Deze vakantie valt onder het thema Eerste keer skiën. Kijk onder het tabje 'SkiKids' wat dit betekent voor deze vakantie.