Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Er zijn van die reizen die je nooit meer vergeet. Deze vakantie in Fins Lapland zit vol met van die onvergetelijke ervaringen! Een reis die je zeker eens in je leven gemaakt moet hebben. Spring je achterop de huskyslee? Je mag ‘m zelf besturen! Op zoek naar het noorderlicht? Grote kans tijdens het sneeuwschoenwandelen! Ritje op de sneeuwscooter? De adrenaline giert door je lichaam!

Tijdens dit Finse winteravontuur wordt je verblind door de schoonheid van Fins Lapland. Op de sneeuwscooter, tijdens een huksysafari of op de sneeuwschoenen: allemaal inbegrepen tijdens deze vakantie. Bouw een iglo en leer de architectonische hoogstandjes van de meest noordelijkste bewoners. Of boor een wak en sla je hengel uit. Lekker lunchen rondom het warme kampvuur? Wie neemt de marshmallows mee? En wat is er nu fijner dan na een inspannende dag op het ijs lekker uit te rusten in de Finse sauna. Durf jij net als een echte Fin poedelnaakt af te koelen in het ijswater?

Je verblijft in…
Na een intensieve dag vol winteravontuur is het net zo belangrijk om intensief te kunnen relaxen. Dat kan in de AurinkoRinne appartementen. Op ca. 10 minuten lopen van het iets hoger gelegen centrum van Ruka en pal naast de Talvijärvi skipiste. Je kunt zo de sleeplift instappen die je naar de hoger gelegen skipistes van Ruka brengt! En elke dag heb je kans om het magische noorderlicht te zien! De gezellige restaurants, barretjes en skipistes van Ruka zijn lopend te bereiken! En niet alleen is dit dichtbij, de Poolcirkel is maar 3 uurtjes rijden. 

Bijzondere ervaringen

  • spring achterop de huskyslee en bestuur hem zelf
  • op zoek naar het magische noorderlicht tijdens een sneeuwschoenwandeling
  • op de sneeuwscooter sjees je over het witte wonderlandschap
  • volledig ontspannen in de rooksauna en relaxen in de warme buiten jacuzzi
  • gooi je hengel uit tijdens het ijsvissen

Deze reis is helaas niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar. Je kan deze reis alleen boeken met personen van 5 jaar en ouder.

Alternatief:
Verblijf je liever in een hotel dan is dit ook mogelijk. Wij bieden je dan graag de optie Scandic Rukahovi in Ruka aan.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Het is niet mogelijk om deze reis te verlengen.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.