Kamperen in Toscane

Helaas...

Pharos Reizen biedt vanaf vakantieseizoen 2019 geen campings meer aan. Wel bieden we nog steeds onze avontuurlijke gezinsvakanties, pretpark arrangementen en rondreizen aan waarbij je overnacht op de leukste campings of vakantieparken. Liever een campingvakantie in Europa? Bekijk dan het veelzijdige aanbod van campings op ANWB Kamperen.

 
Kamperen in Toscane? Ontdek de beste campings in Italie bij Pharos!

Toscaanse olijfolie: het vloeibare goud

Toscane is één groot openluchtmuseum. Kampeer in je tentje, stacaravan of camper en verwonder je over de fantastische natuur waarin je je bevindt. Wandel op de lange brede stranden waarin je af en toe een rotsachtige kronkelbaai tegenkomt. Of breng een bezoek aan één van de betoverende Middeleeuwse stadjes die deze streek je te bieden heeft. In de streek Toscane staat ook de bekendste scheve toren ter wereld: de Toren van Pisa.

Na een verfrissende duik in het zwembad van de camping, stap je gemakkelijk de culinaire wereld van Toscane in. Hier is een vakantie niet compleet zonder de typerende wijn, truffels en olijfolie te hebben geproefd. Kamperen in Toscane zal je verrassen!

Onze campingtips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven