Kamperen in Toscane

Campings in Toscane

De Italiaanse streek Toscane is één van de mooiste en romantische gebieden van Europa. Waan je in de bossen bij Pisa en Lucca, waar veel campings te vinden zijn. Of wandel langs de betoverende stranden die Toscane je te bieden heeft. Het ligt tenslotte voor een groot deel aan de Middellandse zee. Of kijk zo ver de horizon reikt over de heuvels met de bekende Toscaanse olijfbomen.


Alle campings in Toscane
Kamperen in Toscane? Ontdek de beste campings in Italie bij Pharos!

Toscaanse olijfolie: het vloeibare goud

Toscane is één groot openluchtmuseum. Kampeer in je tentje, stacaravan of camper en verwonder je over de fantastische natuur waarin je je bevindt. Wandel op de lange brede stranden waarin je af en toe een rotsachtige kronkelbaai tegenkomt. Of breng een bezoek aan één van de betoverende Middeleeuwse stadjes die deze streek je te bieden heeft. In de streek Toscane staat ook de bekendste scheve toren ter wereld: de Toren van Pisa.

Na een verfrissende duik in het zwembad van de camping, stap je gemakkelijk de culinaire wereld van Toscane in. Hier is een vakantie niet compleet zonder de typerende wijn, truffels en olijfolie te hebben geproefd. Kamperen in Toscane zal je verrassen!