Kamperen in Slovenië

Kamperen in Slovenië? Ontdek de beste campings en boek nu!

Helaas...

Pharos Reizen biedt vanaf vakantieseizoen 2019 geen campings meer aan. Wel bieden we nog steeds onze avontuurlijke gezinsvakanties, pretpark arrangementen en rondreizen aan waarbij je overnacht op de leukste campings of vakantieparken. Liever een campingvakantie in Europa? Bekijk dan het veelzijdige aanbod van campings op ANWB Kamperen.

Eerst even oefenen op de Sloveense plaatsnamen

Kamperen in Slovenië? Het is het land dat bij uitstek de hoofdprijs wint als het gaat om onuitspreekbare steden. Van Ljubljana tot Spodnjeposavska. Slovenië heeft lang het imago gehad van een grauw en saai Balkanland.  Bij uitstek op de camping ontdek je de schoonheid van dit land. Neem een duik in het zwembad bij de camping en laat het prachtige bosrijke en bergachtige uitzicht op je inwerken. Of ga erop uit en bekijk de grootste natuurschatten van de Alpen in Slovenië: de kalksteengrotten van Postojna en het meer van Bled.

Kamperen in Slovenië is een uitstekende keuze. Aan zee, tussen de groene heuvels of aan de prachtige groenblauwe meren. De campings in Slovenië bieden je het beste tussen verschillende werelden: het bijna on-Europese uitzicht waarin je natuur, cultuur met avontuur feilloos combineert.

Onze kampeertips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven